Bilgisayar bir anda gidiyor

414558

Hectopat
RAM
16 gb hyperx 3200mhz
SSD veya HDD modeli
hi level 240gb ssd
Ekran kartı
rx 570 4gb
Anakart
b150 m3
İşlemci
i5 6500
Bilgisayarım 1 haftadır oyundayken bir anda gidiyor ve restart atmadan geri gelmiyor güvenilirlik geçmişine baktığımda böyle gözüküyor.

1701171460702.png

Bu gameınput önceki günlerdede var ve her yeniden yapılandırıldığında bilgisayarımı kapatıp açmak zorunda kalıyorum nasıl düzeltebilirim?

Windows'a sağ tık yapıp olay görüntüleyicisini aç. Windows klasörü içindeki Sistem dosayısı aç ve açılan pencereyi incele, pencerede Önemli uyarısı oalrak kernel power 41 event 6008 vb. hatalar var ise güç sorunun var PSU yetersiz olabilir.

Bilgisayarım 1 haftadır oyundayken bir anda gidiyor ve restart atmadan geri gelmiyor güvenilirlik geçmişine baktığımda böyle gözüküyor.

Eki Görüntüle 2033943

Bu gameınput önceki günlerdede var ve her yeniden yapılandırıldığında bilgisayarımı kapatıp açmak zorunda kalıyorum nasıl düzeltebilirim?

Fark ettiyseniz Game'ın put ile işlem aynı anda yapılıyor yani çok büyük bir ihtimalle ondan kaynaklanıyor. MSI kullanıyorsun herhalde daha iyi performans verebilmesi için o uygulama eğer kapatılıyorsa kapat yoksa sisteme zararlı.

Fark ettiyseniz Game'ın put ile işlem aynı anda yapılıyor yani çok büyük bir ihtimalle ondan kaynaklanıyor. MSI kullanıyorsun herhalde daha iyi performans verebilmesi için o uygulama eğer kapatılıyorsa kapat yoksa sisteme zararlı.

İslemi ben yapıyorum kasanin üstündeki restart tusundan işlem dediğiniz o oluyor hizmetlerden zaten gameinputu kapattım fakat fayda etmedi üstüne biraz bekledim donduktan sonra ve 0xa0000001 mavi ekran hatası verdi.

Windows'a sağ tık yapıp olay görüntüleyicisini aç. Windows klasörü içindeki Sistem dosayısı aç ve açılan pencereyi incele, pencerede Önemli uyarısı oalrak kernel power 41 event 6008 vb. hatalar var ise güç sorunun var PSU yetersiz olabilir.
1701173746869.png

Ve bu durum her zaman olmuyor mesela 1 hafta önceki güvenlik kayıtlarına baktığımda hiçbir sorun yok ve hiç bilgisayar kapanmamıştı bu böyle belirli zamanlarda olup sonra kendi kendine çözülüyor önceden 1-2 kere daha olmuştu ama can sıkmaya başladı oyun oynattırmıyor belki de bilgisayara zarar veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı