Bilgisayar bir anda yavaşladı

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Hiçbir şey yoktu, virüs girdiğinden şüpheleniyorum. Masaüstündeki klasörleri falan açınca ikonlar hemen gelmiyor, yüklenme ekranında duruyor sol üstte alttaki SS'de olduğu gibi. Evet dün birkaç korsan dosya indirmiştim ancak virüs taraması yaptım. Hepsi temizdi. Bilgisayar ile alakalı olması imkansız, bilgisayar yeni ve iyi bir sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam indirdiğiniz korsan oyunları VirusTotal'da bakma şansınız var mı?

Yazıyor olması lazım ama yazayım.
RTX 4060 Ti.
16 GB RAM.
Ryzen 5 5500.
Cooler Master 120l.
SSD markasını hatırlamıyorum, ancak nvm2 olduğuna eminim, 1 TB.
SSD'nizin % kaçı dolu? iyice dolmaya başladıysa yavaşlamaya başlamıştır.

SSD'nizin % kaçı dolu? İyice dolmaya başladıysa yavaşlamaya başlamıştır.

611 GB kurulu şu anda, 341 GB boş alan var, sadece 80 GB kalmışken bile böyle olmuyordu bilgisayar yine akıyordu.

Ben Windows 10 kullanıyorum, bende de senin bahsettiğin bu sorunların aynısı var, bir hantallık var bilgisayarda.

611 GB kurulu şu anda, 341 GB boş alan var, sadece 80 GB kalmışken bile böyle olmuyordu bilgisayar yine akıyordu.
Görev yöneticisinde arka planda hangi programlar çalışıyor onu gösterir misin? Ayrıca başlangıçta açılan programları görebilir miyim?

Format attıktan sonra ne durumda peki?
Hocam düne kadar birşey yoktu, birkaç oyun kurdum dediğim gibi, ancak onları kurduktan sonrada birşey olmadı. Akşama doğru bir anda gitti bilgisayar. Oyunlardan birini silmeye çalışırken silinmesinin çok uzun sürdüğünü farkettim. Bilgisayarı yeniden başlattım silinmişti uygulama. Ama bilgisayar yavaşladı ondan sonrada.

Görev yöneticisinde arka planda hangi programlar çalışıyor onu gösterir misin? Ayrıca başlangıçta açılan programları görebilir miyim?
Başlangıç uygulamaları kapalı, diğerini atıyorum hemen.

Ben Windows 10 kullanıyorum, bende de senin bahsettiğin bu sorunların aynısı var, bir hantallık var bilgisayarda.
Onla alakası olduğunu sanmıyorum, hiçbirşey yoktu, güncelleme falanda gelmedi.

Bana güncelleme geldi ondan sonra böyle oldu, ha güncellemeyi de kuramadı orası ayrı konu.

Bellek butonuna tıklayıp En çok hangi programın RAM kullandığını atar mısın?
Ayrıca CrystalDiskMark programı ile SSD'nizin okuma yazma değerlerini görme şansım var mı?
Bu siteden indirebilirsiniz.

Diğerini yapıyorum hemen. Bu arada DL2'yi kapatınca o kasma hissi gitti ama bilgisayar hala çok yavaş, siteler falan acayip yavaş açılıyor.

Şuan o kadar yavaşki siteleri açamıyorum, zaman aşımına uğruyor. Yüklemeyi deniyorum hala.

Şuan o kadar yavaşki siteleri açamıyorum, zaman aşımına uğruyor. Yüklemeyi deniyorum hala.

Dosya Ekleri

• 1709796519171.png
    245,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…