Bilgisayar bir anda yeniden başlıyor

Makaleler
13
Daha fazla  
Nadir de olsa arada bilgisayarımda bu sorunu görüyorum. Bilgisayar bir anda yeniden başlıyor ve normal bir şekilde devam ediyor hiçbir sorun olmadan. Dediğim gibi çok nadir durumlarda oluyor. Isı değerleri normal, boşta 34 derece. Zaten öyle ağır işlerde yeniden başladığına rastlamadım. Video izlerken vesaire bir anda yeniden başlıyor. Bu sebeple de güç mü yetersiz geliyor sorusu da aklıma takılmıyor. Sorunun kaynağını bulamıyorum. Ne olabilir sizce? Priz falan gibi basit bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problemi bende yaşamaktaydım. Windows olay görüntülemeyi açtıktan sonra orada önemli kısmında oluşan bir hata var mı? Eğer varsa buraya yaz.

@TheYOLA
1.5 sene oldu olmadı.
Aynı problemi bende yaşamaktaydım. Windows olay görüntülemeyi açtıktan sonra orada önemli kısmında oluşan bir hata var mı? Eğer varsa buraya yaz.
Kernel-Power hatası var.
Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
Açıklama kısmı bu şekilde.

Kullandığın PSU markası nedir? Aynı şekilde senin aldığın hatayı veriyor bende'de kapanıp açılınca ama ne mavi ekran veriyor ne hata sorun yok gibi. Bu sorunu ben baya araştırdım bilgisayarında ekran kartı ses sürücüsü ve realtek'in ses sürücüsü ikiside kurulu mu?

Bilgisayarım aygıt yöneticisine girip ses, video ve oyun denetleyicileri kısmına gir orada hangi ekran kartını kullanıyorsan NVİDİA veya AMD ses sürücülerine bak ekran kartı ses sürücüsünü devre dışı bırak bakalım ordan sorun devam edicek mi? PSU'da sorun oluşmuş olabilir tabi kesin bir deneme yanılma yapmak lazım eğer imkanın varsa başka PSU takıp dene ilk önce dediklerimi yaparsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı