alperdlx Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Merhaba bilgisayarım bayağıdır boştayken %70 civarlarında. Çözümü varsa yardım eder misiniz?
Çözüm 5 5 563575 16 Ağustos 2022 Dostum, büyük ihtimalle görüntü tekrarını açık unuttun, şuan video çekiyor. Açık mı bakar mısın?
B beecher Kilopat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 19 Çözümler 1 16 Ağustos 2022 #11 alperdlx dedi: Eki Görüntüle 1487660 böyle bir yere atıyor Genişletmek için tıkla... Sorununuz arkadaşın dediği gibi windows servisleri ile değil Radeon uygulaması ile. AMD Radeon Software > Ayarlar > Genel > Anlık Gif ve Oyun İçi Tekrar devre dışı bırakıp kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
alperdlx dedi: Eki Görüntüle 1487660 böyle bir yere atıyor Genişletmek için tıkla... Sorununuz arkadaşın dediği gibi windows servisleri ile değil Radeon uygulaması ile. AMD Radeon Software > Ayarlar > Genel > Anlık Gif ve Oyun İçi Tekrar devre dışı bırakıp kontrol eder misiniz?
KS KS alperdlx Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #12 563575 dedi: Kapatın. Değerlere tekrar bakın. Genişletmek için tıkla... evet düzeldi teşekkür ederim ^^ beecher dedi: Sorununuz arkadaşın dediği gibi windows servisleri ile değil Radeon uygulaması ile. AMD Radeon Software > Ayarlar > Genel > Anlık Gif ve Oyun İçi Tekrar devre dışı bırakıp kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... düzeldi sanada teşekkür ederim ^^ Artı 0 Eksi
563575 dedi: Kapatın. Değerlere tekrar bakın. Genişletmek için tıkla... evet düzeldi teşekkür ederim ^^ beecher dedi: Sorununuz arkadaşın dediği gibi windows servisleri ile değil Radeon uygulaması ile. AMD Radeon Software > Ayarlar > Genel > Anlık Gif ve Oyun İçi Tekrar devre dışı bırakıp kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... düzeldi sanada teşekkür ederim ^^
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Ağustos 2022 #13 alperdlx dedi: evet düzeldi teşekkür ederim ^^ düzeldi sanada teşekkür ederim ^^ Genişletmek için tıkla... Sevindim. Çözüldü olarak işaretler misiniz. Artı 0 Eksi
alperdlx dedi: evet düzeldi teşekkür ederim ^^ düzeldi sanada teşekkür ederim ^^ Genişletmek için tıkla... Sevindim. Çözüldü olarak işaretler misiniz.
KS KS alperdlx Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #14 563575 dedi: Sevindim. Çözüldü olarak işaretler misiniz. Genişletmek için tıkla... yeniyim ve nasıl yapıcağımı bilmiyorum Artı 0 Eksi
563575 dedi: Sevindim. Çözüldü olarak işaretler misiniz. Genişletmek için tıkla... yeniyim ve nasıl yapıcağımı bilmiyorum