Ekran kartı sistem boştayken 50 derece ve 70-80% kullanıma sahip

Maksimka

Decapat
Makaleler
2
Merhaba. Bu son 2-3 gündür ekran kartımda aniden kullanımı artıyor. Bilgisayar boştayken %70 80'lere çıkıyor. 50-55 derece arasında dolaşıyor. Ben de bunu aniden gelen fan seslerinden anladım. Ayrıca Görev Yöneticisi'ni açınca ekranı %70 80'deyken ekranı F11'leyince aniden azalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bu son 2-3 gündür ekran kartımda aniden kullanımı artıyor. Bilgisayar boştayken %70 80'lere çıkıyor. 50-55 derece arasında dolaşıyor. Ben de bunu aniden gelen fan seslerinden anladım. Ayrıca Görev Yöneticisi'ni açınca ekranı %70 80'deyken ekranı F11'leyince aniden azalıyor.

Crypto madencilik madencilik virüsü bulaşmş falan olmasın hocam.

Kaspersky ve Malwarebytes'dan tarayın. Sorun hala devam ediyorsa format.

Hocam peki bir şey soracağım Görev Yöneticisi'ni F 11 basınca ekran kartı kullanımı ve sıcaklık düşüyor ancak küçük penceredeyken %80 kullanımlara çıkıyor nedeni ne bunun.
Bilemiyorum. Ama şöyle diyebilirim. Bir oyunu kapattığınız da işlemci de bir kaç derece ısınır. Örneğin oyunu oynarken 48 derece olan işlemcin, oyunu kapattığın zaman anlık 53-55 derecelere gelir. Bu normal bir şeydir. Bu da onun gibi düşünüyorum. Görev yöneticisi yapıyorsa normal bir şeydir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı