Fırat6024 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 5 2 Ağustos 2020 #1 Hep böyle oluyor. Bunun nedeni nedir acaba? Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Not monitörüm bozuk değil. Siyah bir ekran gidip tekrar renkli çizgiler geliyor.
Hep böyle oluyor. Bunun nedeni nedir acaba? Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Not monitörüm bozuk değil. Siyah bir ekran gidip tekrar renkli çizgiler geliyor.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Ağustos 2020 #11 GPU sorunu gibi gözüküyor. Başka bir GPU ile deneme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Fırat6024 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 5 3 Ağustos 2020 #12 Trieetz dedi: Ne zaman böyle olmaya başladı? Cihaz ikinci el mi? Ekran kartına herhangi bir sıvı temas ettimi su gibi? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir sıvı temas etmedi Az001 dedi: GPU sorunu gibi gözüküyor. Başka bir GPU ile deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Yeniledim ama yine böyle oluyor Artı 0 Eksi
Trieetz dedi: Ne zaman böyle olmaya başladı? Cihaz ikinci el mi? Ekran kartına herhangi bir sıvı temas ettimi su gibi? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir sıvı temas etmedi Az001 dedi: GPU sorunu gibi gözüküyor. Başka bir GPU ile deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Yeniledim ama yine böyle oluyor
hellking55 Femtopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 8 3 Ağustos 2020 #13 ramle alakası yoktur hocam ekran kartını değişini z ekran kartı chipset arazası ile karşı karşıyasınız iyi forumlar Artı 0 Eksi
ramle alakası yoktur hocam ekran kartını değişini z ekran kartı chipset arazası ile karşı karşıyasınız iyi forumlar
emreakhan34 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 220 3 Ağustos 2020 #14 Ekran kartı + Ram kontrol ediniz Artı 0 Eksi