Bilgisayar çalışırken görüntü gidiyor

bigovic

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, yaklaşık 6 ay önce özelliklerini sunmuş olduğum PC'yi topladım. Nedendir bilinmez, arada ekran gidiyor. Tüm bileşen eşyaların RGB ışıkları yanar durumdayken ve kasaya güç gider durumdayken bir anda görüntü vermiyor ve kapatıp açınca hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Tüm donanım ASUS olduğu için Armoury Crate yüzünden olduğunu düşündüm çünkü bugta kaldı. PC her açıldığında Armoury Crate güncelleme/yükleme barı çıkıyor, ne doluyor ne de bir işlem yapılabiliyor. Yalnızca kapatabiliyorum ki uygulamayı bilgisayardan kaldırmama rağmen aynı toolbar önüme gelmeye devam ediyor. Bilgisayara Steam, Riot, Epic oyunları ve Launcher'ları ve yazılım gereçleri (PyCharm, Android studiovb.) Hariç dışarıdan bir şey indirmedim. Sorun ne olabilir?
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i9-14900K, 3200 MHz, 24 Çekirdek, 32 Mantıksal İşlemci
Anakart: ROG STRIX B760-A Gaming Wi-Fi
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4080 Super
Model: Corsair MP600 Pro LPX

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selamlar, yaklaşık 6 ay önce özelliklerini sunmuş olduğum PC'yi topladım. Nedendir bilinmez, arada ekran gidiyor. Tüm bileşen eşyaların RGB ışıkları yanar durumdayken ve kasaya güç gider durumdayken bir anda görüntü vermiyor ve kapatıp açınca hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Tüm donanım ASUS olduğu için Armoury Crate yüzünden olduğunu düşündüm çünkü bugta kaldı. PC her açıldığında Armoury Crate güncelleme/yükleme barı çıkıyor, ne doluyor ne de bir işlem yapılabiliyor. Yalnızca kapatabiliyorum ki uygulamayı bilgisayardan kaldırmama rağmen aynı toolbar önüme gelmeye devam ediyor. Bilgisayara Steam, Riot, Epic oyunları ve Launcher'ları ve yazılım gereçleri (PyCharm, Android studiovb.) Hariç dışarıdan bir şey indirmedim. Sorun ne olabilir?
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i9-14900K, 3200 MHz, 24 Çekirdek, 32 Mantıksal İşlemci
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4080 Super
Model: Corsair MP600 Pro LPX

Dostum Armoury Crate yüzünden birçok arkadaşımın bilgisayarı crash mi yemedi ekran mı gelmedi birçok durum gördüm çözümü ise silmek. Ben şu an kullanıyorum bir sorun teşkil etmiyor fakat bir arıza görürsem direk olarak olay görüntüleyicisine bakıyorum orada Armoury Crate'i gördüğüm zaman siliyorum uygulamayı. Önerim silip tekrar kontrol etmen.

İşlemci: Intel(R) Core(tm) i9-14900K, 3200 MHz, 24 çekirdek, 32 mantıksal işlemci.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4080 Super.
Model: Corsair MP600 Pro LPX.

Yazdığımdan beri halen yapmadı haftada 1 falan yapıyor Armoury Crate'i sildim bakalım nasıl bir sonuç alacağız paylaşacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı