Bilgisayar çok fazla RAM kullanıyor

iAlp03

Hectopat
Görev yöneticisinde kullanıcılar kısmında RAM kullanımı 5.3 GB gözüküyor.
aaa.png

Ve biliyorum bu Windows'un kullandığı miktar hariç ama performans kısmında RAM kullanımı 12.5 GB gözüküyor az önce 13.5 GB idi şimdi azalmış.
1643506506784.png

Windows 7 GB RAM mi kullanıyor? Bu ek 7 GB RAM kullanımı nereden geliyor? Windows'un 7 GB kullandığını düşünmüyorum.

Hala normal. 63 Chrome sekmesi mi açık ben mi yanlış gördüm?
Uzantılardan dolayı öyle gözüküyor sanırım 63 tane açık değil.
Hocam çok normal alayı açık programların :D Bütün programları kapatın birde öyle bakın ram kullanımına.
Ben kendi kullandıklarımdan bahsetmiyorum zaten. Benim kullandıklarım haricinde 7.2 GB RAM kullanımı var o hiç normal değil diyorum.

Ben kendi kullandıklarımdan bahsetmiyorum zaten. Benim kullandıklarım haricinde 7.2 GB RAM kullanımı var o hiç normal değil diyorum.

Hocam bazen bir programı kapatırsak bile o uygulama arka planda hala çalışıyor o tür uygulamaları görevi sonlandırmayı deneyin.

Arkada Genshin Impact açık mı yoksa sadece Launcher mı açık? Ben çok yanlış bir şey göremedim.

Hocam bazen bir programı kapatırsak bile o uygulama arka planda hala çalışıyor o tür uygulamaları görevi sonlandırmayı deneyin.
Biliyorum da onlarda görev yöneticisinde gözükmüyor mu? Ve arka planda çalışan bir kaç uygulama olsa bile Windows ile beraber 7.2 GB kullanamazlar bence.
Arkada Genshin Impact açık mı yoksa sadece Launcher mı açık? Ben çok yanlış bir şey göremedim.
Evet bende göremedim sadece Launcheri açık oda 30 MB RAM kullanıyor.

Biliyorum da onlarda görev yöneticisinde gözükmüyor mu? Ve arka planda çalışan birkaç uygulama olsa bile Windows ile beraber 7.2 GB kullanamazlar bence.

Evet bende göremedim sadece Launcher'i açık oda 30 MB RAM kullanıyor.

Hocam tüm programları kapatıp aynı sekmeyi bir daha atma ihtimaliniz var mıdır acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı