Bilgisayar çok fazla RAM kullanıyor

iAlp03

Hectopat
Görev yöneticisinde kullanıcılar kısmında RAM kullanımı 5.3 GB gözüküyor.

Ve biliyorum bu Windows'un kullandığı miktar hariç ama performans kısmında RAM kullanımı 12.5 GB gözüküyor az önce 13.5 GB idi şimdi azalmış.

Windows 7 GB RAM mi kullanıyor? Bu ek 7 GB RAM kullanımı nereden geliyor? Windows'un 7 GB kullandığını düşünmüyorum.

Performansta gözüken 6.3 GB kullanıcılarda gözüken 800 MB dı.

Hocam normal değil o zaman benim bilgisayarımda 4 GB RAM var 1.8'ini Windows kullanıyor
Yanlış bilmiyorsam Windows bilgisayardaki RAM miktarına göre RAM harcıyor ama sizinki 1 tık fazla.

Hocam normal değil o zaman benim bilgisayarımda 4 GB RAM var 1.8'ini Windows kullanıyor
Yanlış bilmiyorsam Windows bilgisayardaki RAM miktarına göre RAM harcıyor ama sizinki 1 tık fazla.
Evet bilgisayardaki RAM miktarına göre daha fazla harcıyor ama bence de çok fazla.

Anti virüslerin açık olması gerekmiyor mu

Açıkçası ben anti virüs kullanılmasını saçma buluyorum tabii bu tek bir durum için geçerli. İnternetten illegal veya güvenmediğin bir siteden içerik indirmessen bir sıkıntı çıkaracağını sanmam. Bilgisayarı yıllardır anti virüssüz kullanıyorum hiç virüs bulaşmadı.

Sadece orijinal ve güvenilir sitelerden indirenler için biraz öyle oluyor ama benim illa başka şeyler indirmem gerekiyor. En basitinden oyunların Türkçe yamaları, Minecraft modları vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…