EmirElibol
Hectopat
Setup direkt balkonun yanında.
Hocam setup size kurarken ben tozlanacağım demiş zaten. Bir bezle her oturduğunuzda silmek en mantıklısı.
Setup direkt balkonun yanında.
Sağolun hocam.Hocam setup size kurarken ben tozlanacağım demiş zaten. Bir bezle her oturduğunuzda silmek en mantıklısı.
Açık pencere ve halıdandır.Masa dahil özellikle mouse pad bir gecede kirleniyor. Nasıl çözebilirim?
Abi halı yok.Açık pencere ve halıdandır.
O zaman açık pencere çevredeki ağaçlardan filan gelen polenler pamuklu giysiler yada yatak yorgan vb ayrıca hava toplayan fanları önünde filtre olmaması yani başka da bir ihtimal kalmadı herhaldeAbi halı yok.
O zaman açık pencere çevredeki ağaçlardan filan gelen polenler pamuklu giysiler ya da yatak yorgan vb ayrıca hava toplayan fanları önünde filtre olmaması yani başka da bir ihtimal kalmadı herhalde![]()
İnce örgülü pc için mıknatıslı toz filtreleri var onlardan alıp 2 haftada 1 temizleyerek idare edebilirsin zira bir dönem bende öyle yapmak zorunda kaldım ama bu sonradan delinmiş plastik filtrelerden alma fayda etmiyor.Hocam setup balkonun dibinde, balkonda ağaçların dibinde![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.