Bilgisayar Çok Yavaş İşlem Yapıyor

siminarist

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar.
Yaklaşık 3 sene önce Casper'ın 2.el bir PC'sini satın aldım gayette memnundum bu zamana kadar fakat son zamanlarda çok garip bir sorunum var. Win 10 işletim sistemini kullanırken bilgisayarım zamanla yavaşlamaya başladı sonra format atarak temiz bir win7 kurulumu yaptım. İlk üç gün gayet standart bir şekilde kullandım daha sonra yavaşlamaya başladı bu arada bu yavaşlama şöyle bir şey fare oynuyor ama PC hiç bir şeye tepki vermiyor. Bir klasör bir saatte açılıyor falan neyse bir iki format daha denedim aynı şey oldu. İlk 2 3 gün standart sonra yavaşlama en son win10 attım tekrar yine başa döndük ilk günler normal sonrası kullanılamayacak kadar yavaş. Bu arada bilgisayarı sadece iş ve okul için kullanıyorum. Oyun hiç yüklemedim çok az program yüklü arada birde film ve dizi izliyorum. Bir çok yöntem denedim internette yazan ama sorunu çözemedim. Çok teknik bir bilgim yok malesef ama bildiğim kadarıyla PC özelliklerini yazıyım:

4 GB RAM
1 GB NVIDIA ekran kartı sanırım 1 GB de intelin oluyor.
İ5 işlemci

Yazı uzun oldu kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı