Bilgisayar çok yavaşladı

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar,

Son iki gündür bilgisayarım aşırı derecede yavaşladı fakat virüs vs. girdiğini düşünmüyorum çünkü ne değişik internet sitelerine giriş yaptım ne de bilinmeyen kaynaklardan bir şey indirdim. Sadece Technopat, YouTube ve Xbox uygulaması arasında takılıp duruyordum. Görev yöneticisinden bakınca bellek ve disk arada bir %95 seviyelerine çıkıp öylece kalıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar,

Son iki gündür bilgisayarım aşırı derecede yavaşladı fakat virüs vs. girdiğini düşünmüyorum çünkü ne değişik internet sitelerine giriş yaptım ne de bilinmeyen kaynaklardan bir şey indirdim. Sadece Technopat, YouTube ve Xbox uygulaması arasında takılıp duruyordum. Görev yöneticisinden bakınca bellek ve disk arada bir %95 seviyelerine çıkıp öylece kalıyorlar.
Bilgisayarınızın hava akışı iyi olmadığından ısınabilir belki. Tozlanmıştır o yüzden yapıyordur. Virüs taramasını da ne olur, ne olmaz diye yapın.

Bilgisayarınızın hava akışı iyi olmadığından ısınabilir belki. Tozlanmıştır o yüzden yapıyordur. Virüs taramasını da ne olur, ne olmaz diye yapın.
Sıcaklıktan kaynaklandığını sanmıyorum zira normal kullanımda bile yavaş takılıyor. Dediğim gibi virüs yok fakat tekrar tarama yaptım herhangi bir tehdit bulunamadı diyor.

Disk'i kontrol et istersen.
Kontrol ettim ve dediğim gibi hiç güvenilmez kaynaklardan bir şeyler indirmedim yani virüs girme ihtimali yok. Sadece Xbox uygulaması üzerinden Forza indirmeye başladım ve sanki ondan sonra tüm bu yavaşlamalar oldu gibime geliyor. Siz ne dersiniz?

Kontrol ettim ve dediğim gibi hiç güvenilmez kaynaklardan bir şeyler indirmedim yani virüs girme ihtimali yok. Sadece Xbox uygulaması üzerinden Forza indirmeye başladım ve sanki ondan sonra tüm bu yavaşlamalar oldu gibime geliyor. Siz ne dersiniz?
Kontrol et derken disk sağlığını okuma yazma vb performansını demek istemiştim.
Crystal disk mark indirip test et istersen.
%95 belleği hangi uygulama kullanıyor öyle ram'ın nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı