Bilgisayar dışarıdan kontrol ediliyor mu?

Yusuf07500

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşalar selamünaleyküm az önce müzik dinlerken bilgisayar kendi kendine sesi kıstı tekrar ben açtım yine kısıldı. Sonra bıraktım 1 dk sonra kendi kendine açtı sesi. Acaba birisi mi kontrol ediyor olabilir mi? Bunu öğrenmemin bir yolu var mı? Bugün internet üzerinden Elden Ring'i indirmiştim acaba öyle mi girdiler bilgisayara? Full programlar indir sitesinden indirdim malum 50 dolar bu oyun . Yardımcı olabilir misiniz?

Virüs programın varsa ilk önce bir tarama yapmanı öneririm. Ayrıca lütfen korsan oyun indirmeyin içinde ne olacağı belli olmaz.

Virüs yüksek ihtimal bence tarama yap varsa formatla bir bilgisayarı ayrıca korsan indirceksen FitGirl repackden indir güvenilir.

Torrent'in çalışma mantığı zaten tam olarak bu.
Bilgisayarınızdan doğrudan kullandığınız pencereden erişmek neredeyse imkansız dereceye geldiğinden Torrent çıktı. Eğer bir torrent dosyasını kurarsanız bilgisayarınızda başka bir pencereden siz farketmeden erişebilirler.
Kaspersky indirip tam tarama yapın.

Temiz kurulum yapın ve bir daha Torrent indirmeyin insanlar enayi mi para veriyor oyuna?

Temiz kurulum yapın ve bir daha Torrent indirmeyin insanlar enayi mi para veriyor oyuna?
Konuşma biçiminiz yanlış.
Ayrıca bahsettiği oyun 50 dolar.
Ben bugüne kadar çıkan bütün oyunları ele alarak söyleyebilirim ki hiçbiri 50 DOLAR etmez.
Bizim para birimimiz değersiz olduğudan 50 BİRİM DEĞİL 1500 BİRİM.
Bundan dolayı bir türk'ün hele özellikle öğrencinin, korsan oyunlara kaçması normal birşey.

Virüs yediği için diyorum zaten Steam dolara geçmese böyle olmazdı büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…