Arkadaşalar selamünaleyküm az önce müzik dinlerken bilgisayar kendi kendine sesi kıstı tekrar ben açtım yine kısıldı. Sonra bıraktım 1 dk sonra kendi kendine açtı sesi. Acaba birisi mi kontrol ediyor olabilir mi? Bunu öğrenmemin bir yolu var mı? Bugün internet üzerinden Elden Ring'i indirmiştim acaba öyle mi girdiler bilgisayara? Full programlar indir sitesinden indirdim malum 50 dolar bu oyun . Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşalar selamünaleyküm az önce müzik dinlerken bilgisayar kendi kendine sesi kıstı tekrar ben açtım yine kısıldı. Sonra bıraktım 1 dk sonra kendi kendine açtı sesi. Acaba birisi mi kontrol ediyor olabilir mi? Bunu öğrenmemin bir yolu var mı? Bugün internet üzerinden Elden Ring'i indirmiştim acaba öyle mi girdiler bilgisayara? Full programlar indir sitesinden indirdim malum 50 dolar bu oyun . Yardımcı olabilir misiniz?
Torrent'in çalışma mantığı zaten tam olarak bu.
Bilgisayarınızdan doğrudan kullandığınız pencereden erişmek neredeyse imkansız dereceye geldiğinden Torrent çıktı. Eğer bir torrent dosyasını kurarsanız bilgisayarınızda başka bir pencereden siz farketmeden erişebilirler.
Kaspersky indirip tam tarama yapın.
Konuşma biçiminiz yanlış.
Ayrıca bahsettiği oyun 50 dolar.
Ben bugüne kadar çıkan bütün oyunları ele alarak söyleyebilirim ki hiçbiri 50 DOLAR etmez.
Bizim para birimimiz değersiz olduğudan 50 BİRİM DEĞİL 1500 BİRİM.
Bundan dolayı bir türk'ün hele özellikle öğrencinin, korsan oyunlara kaçması normal birşey.
Konuşma biçiminiz yanlış.
Ayrıca bahsettiği oyun 50 dolar.
Ben bugüne kadar çıkan bütün oyunları ele alarak söyleyebilirim ki hiçbiri 50 dolar etmez.
Bizim para birimimiz değersiz olduğudan 50 birim değil 1500 birim.
Bundan dolayı bir Türk'ün hele özellikle öğrencinin, korsan oyunlara kaçması normal bir şey.