Bilgisayara Dışarıdan Müdahale Ediliyor

Modemini sıfırla, tüm hesap şifrelerini değiştir ve telefon korumalı yap. Bilgisayarını EEK ve HitmanPro ile tarat. Cep telefonunu da Eset ile tarat.
Yazdığınızı deniycem
Bunu yalan arkadaş sizin yazılarınızı okuyabiliyordur. Yazın metin belgesine; sizi şikayet edeceğim savcılığa vs vs. Zaten ailenizden biri sizle ugrasiyorsa korkar, itiraf eder bence. Baktın devam ediyor şikayette bulun en iyisi. Amatör bir hacker veya sizin bir aciginizdan yararlanan birisi olabilir.
Bende farkındayım bir açığım var ama halen bulamdım ne olabilirki acaba

Bunu yalan arkadaş sizin yazılarınızı okuyabiliyordur. Yazın metin belgesine; sizi şikayet edeceğim savcılığa vs vs. Zaten ailenizden biri sizle ugrasiyorsa korkar, itiraf eder bence. Baktın devam ediyor şikayette bulun en iyisi. Amatör bir hacker veya sizin bir aciginizdan yararlanan birisi olabilir.
Bende farkındayım bir açığım var ama halen bulamdım ne olabilirki acaba
Bilgisayarın ele geçirilmiş. Sıfırdan format at veya yapamazsan bilgisayarcıya götür durumları anlat, şüphelendiğin biri varsa takip et. ve eğer yakalarsan direk yargıya bildir.
Zaten yeni format attım ama yargıya bildirsem nasıl ispat ederim
Sıfırlamak ile temiz kurulum farklıdır. Temiz kurulum yapın
Temiz kurulum defalarca yapdım ama halen devam ediyor bu sorun

Arkadaş port yonlendirmeyle 36bitlik ddos saldırı düzenlemiş yapman gereken modemi resetle bilgisayara Kaspersky İnternet securlty kur son çare olarak işletim sistemini temiz kurulumla değiştir
Ancak bu internetle alakalı bir sorun

Bilgisayarı sıfırlamayın. RAT yemişsiniz sanırım.

İnternete bağlanmadan Windows ortamında temizliğe girişmek mantıklı gözükmüyor. Mümkünse başka bir bilgisayardan Kaspersky Rescue Disk 18 sürümünü bir belleğe yazdır ve kendi bilgisayarında boot edip güncelledikten sonra tarat yeterlidir.

Ayrıca son durumu konuya beni etiketleyip yaz.
Bu arada rat nedir tam olarak sizin yazdığınız yapıcam tüm diskleri biçimlendirip format attım daha önceden olmadı

Öncelikle sorunu tam anlamak lazım ; Ağınızdan mı kontrol ediliyorsunuz,virüs veya trojen ile mi? Bunu anlamanın en iyi yolu bütün internet bağlantınızı kesin uzun bir süre bağlanmadan kullanmaya çalışın. Farklılık gözler iseniz virüstür. Temiz kurulum yapıp düzeltirsiniz. Değil ise ağ tarafından kontrol ediliyorsunuzdur. İnternet sahibi siz değil iseniz kendi internetinizi kullanmak üzere bir sağlayıcıya başvurun. Siz iseniz bütün modem ayarlarını sıfırlayıp internetinizi baştan kurun. Sadece güvendiğiniz kişilere verin.

Arkadaş port yonlendirmeyle 36bitlik ddos saldırı düzenlemiş yapman gereken modemi resetle bilgisayara Kaspersky İnternet securlty kur son çare olarak işletim sistemini temiz kurulumla değiştir
Ancak bu internetle alakalı bir sorun
Temiz kurulum yapdım daha önce ama olmadı mesala format attıkdan sonra bilgisyara candy diye bir oyun yükleniyor saçma sapan gereksiz programlar yüklüyor doğru dedin internetle alakalı ama ne olabilir acaba?

Öncelikle sorunu tam anlamak lazım ; Ağınızdan mı kontrol ediliyorsunuz,virüs veya trojen ile mi? Bunu anlamanın en iyi yolu bütün internet bağlantınızı kesin uzun bir süre bağlanmadan kullanmaya çalışın. Farklılık gözler iseniz virüstür. Temiz kurulum yapıp düzeltirsiniz. Değil ise ağ tarafından kontrol ediliyorsunuzdur. İnternet sahibi siz değil iseniz kendi internetinizi kullanmak üzere bir sağlayıcıya başvurun. Siz iseniz bütün modem ayarlarını sıfırlayıp internetinizi baştan kurun. Sadece güvendiğiniz kişilere verin.

Hocam virüsle alaksı yok bu tamamen internetle alakalı windows 10 kurulum sayfasında cmd açılıp kapanıyor mesala ağ paylaşım merkezi ben kapatıp çıkıyorum yarım saat sonra tekrar açılıyor internet sahibi annem olur bilgisyarı ben kullanıyorum
Mesala internet sağlıyıcısını arıyıp ne demem gerekir

Temiz kurulum yapdım daha önce ama olmadı mesala format attıkdan sonra bilgisyara candy diye bir oyun yükleniyor saçma sapan gereksiz programlar yüklüyor doğru dedin internetle alakalı ama ne olabilir acaba?
Servis sağlayıcınla görüş İp ve DNS adresini falan degistirsinler Sonra modeme tekrar temiz kurulum birde bilgisayara yaparsın ayrıca candy crush gibi bazı oyunlar Windows içerisinde geliyor

Servis sağlayıcınla görüş İp ve DNS adresini falan degistirsinler Sonra modeme tekrar temiz kurulum birde bilgisayara yaparsın ayrıca candy crush gibi bazı oyunlar Windows içerisinde geliyor
Kardeş sorunu büyük iktimal buldum gibi geliyor bana müşteri temsilcisini aradım benim daha önceden ttnet tek şifre vardı çalınmışdı aradım tek şifreyi kapattım tek şifreden benim internet ve modem arayüzüne ulaşıp şifreyi değiştirebilimi yani bilgisayara tek şifre ile müdahale edebilirmi

Ayrıca müşteri temsilcisi dediki ip adresi modem açılıp kapandında ıp adresi değişir dedi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı