Bilgisayara Dışarıdan Müdahale Ediliyor

Arkadaşlar daha önceden ttnet tek şifre vardı çalınmışdı aradım bugün ttnet online tek şifreyi kapattım tek şifre ile bilgisayara müdahale edebilirmi cevap larınızı bekliyorum

Kardeş sorunu büyük iktimal buldum gibi geliyor bana müşteri temsilcisini aradım benim daha önceden ttnet tek şifre vardı çalınmışdı aradım tek şifreyi kapattım tek şifreden benim internet ve modem arayüzüne ulaşıp şifreyi değiştirebilimi yani bilgisayara tek şifre ile müdahale edebilirmi

Ayrıca müşteri temsilcisi dediki ip adresi modem açılıp kapandında ıp adresi değişir dedi
İnternet bağlantısıyla tüm ağını cokertmekle beraber bilgisayarına kolayca erişim sağlar interneti kapattiginda da senle uğraşıyor mu

Konuya tam hakim olmayanlar yazmasa daha iyi olur. Karmaşıklık oluyor.

@harunum2434
Kaspersky Rescue Disk ile dediğimi yapın. Disklerin tümünü temiz kurulum içinde biçimlendirdiğinizde gitmemesi imkansız.

Modemle veya "TTNET Tek Şifre" ile bahsettiğiniz zararlının felan da çok bir alakası yok. Dediğiniz şeyler bir RAT işlevleri fakat modemden şüpheleniyorsunuz.

İnternet bağlantısıyla tüm ağını cokertmekle beraber bilgisayarına kolayca erişim sağlar interneti kapattiginda da senle uğraşıyor mu
Evet modemi kapatıyorum yine fayda vermiyor mesala modem açıkken telefonu şarja takıp akşam uyuyoz saba kalkıp telefonu açdımda kendi kendine telofonlar uygulama açıyor sanki birisi telefonu almış kurcalamış gibi yani kısacası

@harunum2434
Kaspersky Rescue Disk ile dediğimi yapın. Disklerin tümünü temiz kurulum içinde biçimlendirdiğinizde gitmemesi imkansız.

Modemle veya "TTNET Tek Şifre" ile bahsettiğiniz zararlının felan da çok bir alakası yok. Dediğiniz şeyler bir RAT işlevleri fakat modemden şüpheleniyorsunuz.

@harunum2434

Sizin dediğiniz bu akşam uygulayıcam ve size yazarım mesala modemde ne alakası vardır şüpheleniyor yazdınızda

Konu başında söyledikleriniz ne bir zararlıyı ne de bir Hacker'ı işaret ediyor. Yazdıklarınız bilinçsiz bir bilgisayar kullanıcısını işaret ediyor. Üstüne psikolojik olarak evhamlı olduğunuzu gösteriyor.

Bilgisayarı ilk olarak sosyalde bulunan Win 10 1903 imajı ve rehberine göre formatlayın sorun kalmaz. Biraz da bilgisayar bilginizi doğru yerlerden öğrenin evhamınız da gider.

Bilgisayarı Kaspersky devre dışı bırakıp tarama yaptım. Virüs varmış PC'de virüsü karantinaya aldım bu virüs tam olarak nedir, neler yapar?

20190715_185442.jpeg 20190715_185511.jpeg 20190715_185442.jpeg 20190715_185526.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı