Bilgisayar dışarıdan kontrol ediliyor mu?

Yusuf07500

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşalar selamünaleyküm az önce müzik dinlerken bilgisayar kendi kendine sesi kıstı tekrar ben açtım yine kısıldı. Sonra bıraktım 1 dk sonra kendi kendine açtı sesi. Acaba birisi mi kontrol ediyor olabilir mi? Bunu öğrenmemin bir yolu var mı? Bugün internet üzerinden Elden Ring'i indirmiştim acaba öyle mi girdiler bilgisayara? Full programlar indir sitesinden indirdim malum 50 dolar bu oyun 😊. Yardımcı olabilir misiniz?

Hayatım torrentle geçti.
Biraz dikkat ederseniz Torrent üzerinden dosya indirmek diğer dosya barındırma siteleri üzerinden dosya indirmekten daha az tehlikelidir.
RAR dosyları en çok virüs riskini barındıan dosyalardır diye biliyorum. Tabii RAR indirdiyseniz.
Rar, zip, 7z vs farketmez. Sıkıştırılmış dosyalardan virüs kapma ihtimali yüksektir çünkü virüs programları tarayamaz hele ki şifreli ise.

@Yusuf07500
Windows defender ile offline tarama yapmanızı tavsiye ederim. Tarama sonucunda virüs çıkmaz ise bir müddet daha kullanıp başka gariplikler var mı veya aynı gariplik devam ediyor mu diye dikkat edin. Bahsettiğiniz sorun virüsten kaynaklı olmayabilir. Belki anlık, geçici bir sorun çıkmıştır.

.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı