Bilgisayar DualSense'i görmüyor

Collavino

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Merhaba. Ben çoğunlukla PlayStation'dan oyun oynarım ama PS de olmayan eski bir oyun için laptop da da oyun oynuyorum. Klavyeye hiç hakim değilim ve bu yüzden DualSense'i gittim taktım bilgisayara. Ama bilgisayarda görünmüyor. Sadece taktığım zaman kolda turuncu ışık yanıyor o kadar. Gamepad testerden kontrol ediyorum orada da görünmüyor. Çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam pcnin bluetooth ayarlarını açın yeni cihaz eşleye basın dualsensdeki solda yukarıdaki minik tuşla ps tuşuna aynanda basılı tutun ışık yanıp sönmeye başlayacak pcde görünür zaten wireless controller diye.

Hocam pcnin bluetooth ayarlarını açın yeni cihaz eşleye basın dualsensdeki solda yukarıdaki minik tuşla ps tuşuna aynanda basılı tutun ışık yanıp sönmeye başlayacak pcde görünür zaten wireless controller diye.
Hocam bağladım bu sefer gördü ama yine de kontrol edemiyorum.
Bu programı indirip kontrol eder misiniz?

Olmadı hocam. Bağlı görünse de Gamepad Tester'da görünmüyor. Yani bağlı, ışığı da yanıyor ama hiçbir yerde kontrol edilmiyor. Neyse cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam bağladım bu sefer gördü ama yine de kontrol edemiyorum.

Olmadı hocam. Bağlı görünse de Gamepad Tester'da görünmüyor. Yani bağlı, ışığı da yanıyor ama hiçbir yerde kontrol edilmiyor. PlayStation'a geri de bağlanmıyor şimdi. Neyse cevaplarınız için teşekkürler.
Hocam bağlanınca beyaz renk yanar oyuna girince ise başlarsınız oynamaya oyuna girmeden kontrol edemiyorsunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı