Bilgisayar eğitimi nasıl etkiler?

rasitemre

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 8.sınıfım ve derslerim kötü olan bir öğrenci değilim çalışsam da çalışmasam da hep 83.500 oluyor ortalamam ve hep taktiri kaçırıyorum. Artık 8. sınıfım fakat artık anne zoru ile hafta sonu dahi PC açamıyorum. Arkadaşlar sorum şu:

Günlük 2 saat ve daha üstü ders çalışıp test çözüyorum ve yatarken kitap okuyorum. Hafta sonu PC açsam bilgi kaybı yaşar mıyım?
Hafta sonu 2-3 saat açsam bi sakıncası olur mu ?

Zeki biri olmama rağmen dikkatsizlik yüzünden ilk TEOG'um çok iyi geçmedi 105 doğrum falan vardı 120 sorudan neyse ne yapmalıyım? Fikirlerinizi bekliyorum.

Hepinize iyi günler.

Sana bir tavsiye yaz'ı bekle senin şuan dediğin 2 3 saat 7 8 saat olacak. emin ol bağımlısı olursun hafta sonları değil her gün girersin yaşanmış tecrübe.

Ben de teogun ilk girenlerindenim .Yani ilk teog sınavına giren dönemdeydim.Dershaneye gidiyordum.Zaten dershanede test ders vesaire yeterince yapıyorduk.Onun haricinde hep ben bilgisayardaydım.Yani sende bir şekilde her türlü çalışıyorsan hafta sonları bir miktar girsen sakıncası olmaz.Tamamen kesince ilk aylar çalışıyorsun ama sınav yaklaşınca artık insan aşırı bunalıyo ders çalışası gelmiyo tamamen bıkkınlık geliyo . O yüzden annenle konuş hafta sonları 2 saatda olsa bi gir en azından beynin yanmasın :) .Okul çıkışı saat 5 den gece 10 a kadar etut oluyodu dershanede sonra zaten gelince eve oyundan başka bişeye bakmıyodum. Teog 470puan aldım. Aşırı kendini bunaltma derim ben :) .Ama pc ye oturunca kendini kaybedip saatlerce kalkamıyorsan o ayrı bir mesele :))

Benim düşünceme göre, bilgisayar beyni çalıştırır. Malum günümüzde ingilizce'yi bilgisayar ortamında gezinerek azda olsa öğreniyoruz. Sizin sorunuza gelince, bu sizin hangi ortamlarda ve nasıl işlerle uğraştığınıza göre değişir. Gidipte LoL oynarsanız bunun size faydası olmaz.(Niçin LoL'ü örnek verdim bilmiyorum :dikkatli:)Fakat onun yerine YouTube'da bilgilendirici videolar izleyebilirsiniz. Kısacası bilgisayarın size zararları tamamen uğraştığınız işle alakalı olup, "bilgisayarı zararlı yapan şey kendisi değil, onu kullanan kişidir" diyerek cümlemi tamamlıyorum.:inek:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı