Bilgisayar fanları nasıl olmalı?

yasin ar

Decapat
Daha fazla  
Merhaba masaüstü bilgisayarımın parçalarını şu an baştan diziyorum ve kasa fanlarimin en iyi şekilde soğutmasını istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum fanlarimi söyleyeyim kasamin önünde 3 tane fan var kasamın yukarısına 2 fanlı sıvı soğutucu koyabilirim ve arka tarafına 1 tane fan koyabiliyorum en iyi soğutmayı istememim sebebi kasamin masanın altında olduğu ve kasamın arka tarafı ve kasanın karşıdan bakıldığında sağ tarafı kapalı ve maalesef ki üst tarafı da açık değil. Şu an kasayı topladığım için biraz acil dönüşe ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden.

Dosya Ekleri

• 20250627_221639.jpg
    20250627_221639.jpg
    141,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 20250627_221922.jpg
    20250627_221922.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 26
Önceki üç fan sıvı soğutma fanları havayı içeri alacak, arkadaki egzoz fan dışarı atacak.

Hocam konuda yazıldığı gibi kasanın arkası kapalı oluyor. Bu durumda sorun olur mu? Sıvı sogutmadan sıcak havayı atması daha iyi değil mi? Beni yanlış anlamayın sizi sorguladigimdan değil sadece sormak istedim.

Hocam konuda yazıldığı gibi kasanın arkası kapalı oluyor. Bu durumda sorun olur mu? Sıvı sogutmadan sıcak havayı atması daha iyi değil mi? Beni yanlış anlamayın sizi sorguladigimdan değil sadece sormak istedim.

Arkası sıfır olmadığı sürece sorun yok bence. Sıvı soğutma fanının da nasıl yerleştirilmesi gerektiğinden ben de pek emin olamayıp bir kaç test videosu izlemiştim. Genel olarak sonuçlara göre içeri aldığı senaryolarda biraz daha serin tutuyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı