Bilgisayar fiyatları düşer mi?

Sene sonuna doğru yeni işlemcilerle ve çip krizinin çözülmesiyle düşüş olabilir belki fakat ülkenin enflasyonu ortada. Kimse bilemez o yüzden.

İndirimler vs. elbet olacaktır fakat genel bir fiyat düşüşü yaşanacağına hiç inanmıyorum. Türk Lirasına olan güven epey zayıfladı dünya çapında, uzmanların neredeyse tamamı bu fikirde. Haliyle saçma sapan basit olaylar bile paramızın değerini büyük ölçüde etkiliyor. Bizimle hiç alakası olmamasına rağmen Rusya-Ukrayna arasındaki savaş yüzünden en çok değer kaybeden para birimi yine Türk Lirası oldu. Paramız değer kaybederse masraflar artar, masraflar artarsa fiyatlar artar. Ben bu konuda uzman değilim fakat internette ufak bir araştırmayla bu konunun ehli insanların da benzer şeyleri söylediğini görebilirsiniz. Değerlendirmeyi kendiniz yapın.
Hocam bekleğin illaki düşecektir bilgisayar fiyatları düşmeyecek hal yoktur yani.
Düşünce haber verin olur mu?

Yeni bir bilgisayar topluyorum 16.000₺ bütçe ile RX6600 XT ve i5 11400F işlemcili.

Sizce fiyatlar düşer mi yoksa hiç vakit kaybetmeden alınır mı?
Önümüzdeki ay global ekran kartı fiyatlarında ciddi bir düşüş bekleniyor, ama Türkiye piyasasını çok büyük anlamda etkileyeceğini düşünmüyorum. Zaten ürünleri diğer ülkelere göre daha düşük fiyata alıyoruz, bize hemen etki etmeyeceğini tahmin ediyorum.

Eğer fırsatınız varsa hemen almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Özetle biraz daha beklerseniz alabileceğiniz en iyi bilgisayar bu:

1646334367942.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı