Mutlu Arıcık
Hectopat
Arkadaşlar Windows 10 sürüm 2004'e geçtim 5-6 saniyede açılan bilgisayarım 1 dakikada açılıyor. İnternet de ne kadar video varsa izledim ama sonuç hayla aynı. Kurulumu da doğru yaptığıma %100 eminim.
SSD yerine HDD'ye kurmus olabilir misiniz?Arkadaşlar Windows 10 sürüm 2004'e geçtim 5-6 saniyede açılan bilgisayarım 1 dakikada açılıyor. İnternet de ne kadar video varsa izledim ama sonuç hayla aynı. Kurulumu da doğru yaptığıma %100 eminim.
Ayarları aç. Güncelleştirme ve Güvenliğe gir. Soldaki menülerden "Kurtarma"'yı seç. Biraz aşağıya kaydırırsan "Gelişmiş Başlangıç" ı görürsün. Şimdi yeniden başlata bas ve çıkan menülerden birinde güncelleştirme kaldırma ile ilgili bir menü olacak. Oradan hangi güncelleme sana zorluk çıkartıyorsa kaldırabilirsin.Arkadaşlar Windows 10 sürüm 2004'e geçtim 5-6 saniyede açılan bilgisayarım 1 dakikada açılıyor. İnternet de ne kadar video varsa izledim ama sonuç hayla aynı. Kurulumu da doğru yaptığıma %100 eminim.
Arkadaşlar Windows 10 sürüm 2004'e geçtim 5-6 saniyede açılan bilgisayarım 1 dakikada açılıyor. İnternet de ne kadar video varsa izledim ama sonuç hayla aynı. Kurulumu da doğru yaptığıma %100 eminim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.