Bilgisayar görüntü vermiyor

JYeager

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı gece kapatmıştım sabah tekrar açtığımda açılmadı ekran gelmiyor ve klavye mouse da ışıkları yanmıyor ama kasa çalısıyor kendi kendine birden oldu, bugün de yeni Power aldım Power'dan kaynaklı olabilir diye ama sorun cözülmedi yardım edebilir misiniz?

SSD'yi denediniz mi peki?

2 tane SSD takılı sistem olanı cıkarttım öyle denedim yine ekran gelmedi tık yok bilgisayarda klavye mouse bile çalışmıyor anlamadım ama kasa çalısıyor yane hata da vermiyor açtığımda bip bip ses te cıkmıyor yane hata yok ama ekran gelmiyor klavye mouse ışıkları yanmıyor sabahtan beri kayayı yedim ya.

Yedek bir ekran kartı var mı elinde eğer varsa farklı bir ekran kartıyla sitemin açılıp açılmadığını deneyebilir misin? (ayrıca şu an kullandığın ekran kartının harici güç pinlerinin bağlantısını taktığından emin ol.

Yedek ekran kartım yok ama onboard denedim yine açılmadı PC bu arada ekran kartım GTX1650 yane harici güç pinleri yok.

Eminim. Başka neden bencede kalmadı muhtemelen anakartım bozuldu durup dururken nasıl bozuldu bilmiyorum ama benim yapabileceğim sanırsam daha birşey kalmadı
Son olarak aklıma gelen yöntemi de söylemek isterim. Anakartta toz, vida veya kablo teli benzeri iletken bir madde temasından kaynaklanan kısa devre olma ihtimalide olabilir. Diş fırçası (v.b.) ile elektronik devre temizle sıvısı (eğer yoksa kolonya da olur) tüm bileşenlerin güzelce temizliğini yapıp kontrol etmeni tavsiye ederim. Bu ne kadar çözüm olur bilemiyorum ama denemekte fayda var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı