0verkill
Femtopat
Daha fazla
Basliktaki gibi yeni islemcim bozulduktan sonra eskisini taktim, PC tusundan aciliyor ve kapanmiyor ayrica mouse klavye ve ekran guç almiyor. Ayrica fanlardan biri yavaș calisip gurultulu calisiyordu ama 1-2 kapanip acmadan sonra duzeldi. RAM'leri tek tek denedim, PSU'm daha 1 aylik. Eski islemcim calisiyor mu diye ilk deneyisim de calisti ve yeni islemci tespit edildi ekrani cikti ama ben iki secenekten birini secmeden bilgisayari kapadim o sebep olmus olabilir mi? Yoksa anakartim mi gitti?
Simdi de tekrar denedikten sonra ekran geldi ama bu sefer de kasa fanlarindan biri yavas calisiyor yardim edebilecek yok mu?
Simdide tekrar denedikten sonra ekran geldi ama bu seferde kasa fanlarindan biri yavas calisip gurultu yapiyor yardim edebilecek yokmu?
Simdi de tekrar denedikten sonra ekran geldi ama bu sefer de kasa fanlarindan biri yavas calisiyor yardim edebilecek yok mu?
Simdide tekrar denedikten sonra ekran geldi ama bu seferde kasa fanlarindan biri yavas calisip gurultu yapiyor yardim edebilecek yokmu?