Bilgisayar hangi siteden toplanmalı?

Baran murat

Hectopat
Katılım
5 Ekim 2020
Mesajlar
709
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben PC toplamak istiyorum ama ben mesela İncehesap veya Vatan düşünüyorum. Vatan gayet güzel ama KDV indirimlerini beklemek lazım. O zaman iyi oluyor. İncehesap da iyi, ucuz ama çok şikayet var. Bayağı var. İncehesap'tan da korktum. Yani sizce ne yapayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap'tan ekran kartı almaya karar vermiştim yorumları görünce korktum fakat en ucuz da orası olduğu için aldım kaç aydır sorunsuz kullanıyorum Vatan'ı bekleme zarara girersin.

İlk olarak ne parçaları alacağını seç belirle sonra da her siteye tek tek gir en ucuz olan yerden al şahsen öyle yapıyorum.
 
Ben İnceHesap'da ne kadar indirim olsa da 500 TL' den daha pahalı bir ürün almam. Çevremde o kadar fazla sıkıntı yaşayan var ki. Oradan ürün alırsın ve almakla kalırsın çoğu zaman en ufak sıkıntıda kendini yalnız bulursun. Vatan, HepsiBurada gibi kendini kanıtlamış büyük ve sattığı ürünün arkasında duracak bir sorun yaşadığında muhattap bulacak firmalardan alışveriş yapmanı öneririm.
 
Daha yeni sistem toplayan(monitör dahil 12 bin TL) birisi olarak şunları söylemek istiyorum ; Monitör, anakart, klavye ve maouse'u İtopya.com
Kasa, ram, Powersupply ve işlemci Hepsiburada.com
Ekran kartı trendyol dan satın aldım. ( hepsiburada çok güzel ekran kartı indirimi yapmıstı ama tükendi)
Kısaca özetlemek gerekirse farklı sitelerden farklı parçaları almak kesinlikle daha mantıklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı