- Makaleler
- 23
Ben köprü yemeye hazırım. Kılışdaroğli kim ya? Adamda liderlik vasfı yoğ. Allah devletimize zeval vermesin. Devletim için asfalt yemeye, kömür haşlamaya hazırım.![]()
O zaman afiyet olsun
Ben köprü yemeye hazırım. Kılışdaroğli kim ya? Adamda liderlik vasfı yoğ. Allah devletimize zeval vermesin. Devletim için asfalt yemeye, kömür haşlamaya hazırım.![]()
Bu asflat kaliteli değil ama. Siyah asflat isteriz. Şu yeni köprülere dökülenlerden. Düştük ama o kadar değil.
Emin misin ekim ve kasım aylarında düşceklerini söylüyor devlette çalışan bakanlarAklım olsaydı 2016 yılında 1050 Ti 590 lira civarında gezerken abim "Faruk şundan 2 tane alalım" dediğinde "boşver 2 ay sonra düşer" demezdim.Adamda vizyon var ben sadece ket vurdum. Yatırım sadece ekran kartına yapılmalı ama şu an mantıklı görmüyorum. Eğer dolar 5 lirayı geçerse git ekran kartına yatırım yap. 5 oluyorsa 6 lira da olur.
5 lirayı geçerse yapsın zaten. Baktık yıl sonuna doğru dolar stabil ilerliyor o zaman yatırım yapmasın. Ben de paramızın değer kazanacağına inanıyorum.Emin misin ekim ve kasım aylarında düşceklerini söylüyor devlette çalışan bakanlar
Bence PC satıp tatile gitmek gerçekten mantıksız olur. Eğer gidilecekse önceden parayı hazırlayıp öyle gidilmeli.Her yaz aklıma gelen '' Ulan şat şu bilgisayarı güzelce bir tatil yap '' isteğini yine uyandırdın. Ama kanmam. Kışları o benim canım ciğerim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.