7 yıllık diyebilirim benim bilgisayarım bozulduğu için ben de bu bilgisayarı kullanıyorumNe kadar eski sistem ne örneğin 775pin mi daha mı eski herkes SSD demiş ama arkadaş oyun oynayacak sa sdd bin bir artısı olmaz
7 yıllık diyebilirim benim bilgisayarım bozulduğu için ben de bu bilgisayarı kullanıyorumNe kadar eski sistem ne örneğin 775pin mi daha mı eski herkes SSD demiş ama arkadaş oyun oynayacak sa sdd bin bir artısı olmaz
Kasa temizliği yapmadıysan yap, termal macununu yenile. SSD, RAM gibi yükseltmeler yap. Disk temizlemeyi kullan. Düzenli güncelleme yap. Windows 7 kullanıyorsan Windows 8.1'e geç. Aero teması olmadığı için sistemi çok yormaz.Eski bir bilgisayarım var, bilgisayarımı az da olsa hızlandırabilicek teknikleri biliyorsanız. Yazarsanız çok mutlu olurum.
Opera GxBenim SSD im aslında sisteme göre iyi ancak bende işlemci
Peki hangi internet tarayıcısını önerirsin
Opera GX'i deneyebilirsin. Yeni çıktı. Tarayıcida RAM ve işlenci kullanımını sınırlandırabilirsin. Ayrıca klasik Opera özellikleri (VPN, Adblocker) de mevcut.Benim SSD im aslında sisteme göre iyi ancak bende işlemci
Peki hangi internet tarayıcısını önerirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.