Yorumlarda bu tabletin bazı telefonlarda çalışmadığı yazmış video sahibi. Nedeni nedir bilmiyorum. Telefon modeliniz neydi?Evet evet gayet iyi çalışıyor
Yorumlarda bu tabletin bazı telefonlarda çalışmadığı yazmış video sahibi. Nedeni nedir bilmiyorum. Telefon modeliniz neydi?Evet evet gayet iyi çalışıyor
Samsung galaxy A32Yorumlarda bu tabletin bazı telefonlarda çalışmadığı yazmış video sahibi. Nedeni nedir bilmiyorum. Telefon modeliniz neydi?
Tahminimce bulduğum 3 sonuçtan biridir.Samsung galaxy A32
Galaxy cihazlar desteklemiyor yazmış video sahibi de zaten. İlginç gerçekten nedenini bilmiyorum.Samsung galaxy A32
Harbiden ilginç. Samsungun asıl modeli galaxy dir zaten bir de redmiyi falan destekleyip bunu desteklememesi ironik. Bu arada cevabınız ve emeğiniz için çok teşekkür ederimGalaxy cihazlar desteklemiyor yazmış video sahibi de zaten. İlginç gerçekten nedenini bilmiyorum.
Sanırım çözdük. Galaxy ile uyymluluğu yokmuş. Elime tablet vs geçerse onda denerim artık. Yanıtınız ve emeğiniz için çok teşekkür ederim.Tahminimce bulduğum 3 sonuçtan biridir.
-OTG ile Wacom tablet uyumlu değildir.
-Wacom tabletin driver uptade ihtiyacı vardır. (Tam emin değilim.)
-Belirli cihazlarda uyumlulukları yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.