Bilgisayar için PS5 kolu alınır mı?

GhostRP

Decapat
Katılım
20 Ocak 2022
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar DualSense almayı düşünüyorum bilgisayarda kullanacağım ayrıca ileride PS5 alma planlarım var. Sizce DualSense PC için doğru bir karar mı?
 
Xbox gamepad’i almak daha mantıklı bence.
 
Alınır. İleride Ps5 alırsanız da 2. Kol gerekecek. Fiyatı da artar diye ileride alamazsınız belki, o yüzden şimdi alın derim. Steam’de sorunsuz hiç bir uygulamaya gerek olmadan oynayabiliyorsunuz.
 
Bazen çok kanser etse de alternatifi yok. Xbox kolundansa dualsense al. Uyumsuz lafları falan hikaye. Dualsensex programıyla tüm oyunlara uyumlu hale getirebilirsin. Programın ücretsiz ve steam versiyonları var, ışığından kısayollara mükemmel detaylı her şeyi kontrol edebiliyorsun.
Seni rahatsız etmicekse tüm oyunlarda kol xbox olarak algılanacak X yerine A, kare yerine B olarak gözükecek. TLOU vb. sony oyunları hariç. Onun dışında bluetooth ile bağlayınca kol bazen lag yapıyor ama sanırim benim dongle ile alakalı zaten genelde kablo ile bağlıyorum ve 1'den fazla kolu bluetooth üzerinden bağlaman imkansız. Sadece 1 tanesini bbağlamak mümkün diğerleri kablolu. Adaptive Trigger konusunda resmi olarak destekleyen çok az oyun var fazla beklentin olmasın
 
Orijinaldir de dualsense yeni nesil donanımsal iyileştirmeler yaptı. Youtube'a dualsense fcc id yazıp bakabilirsin tekniksel farklarına. Yeni nesil olması daha iyı olur. Yenilenmış versiyonda fcc id A harfi ile biter ve model kısmında A harfi olur attığın linkte fotoğraflı yorumlarda kolun arkası gözüken yorum buldum onda da 1 ile bitıyor. Ama yorum üç yıl önce atılmiş belki eski nesil olanlar piyasada kalmamıştır inan bilmıyorum istersen satan kişıye sor almadan
1682089571731.png1682089995645.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı