Bilgisayar internete bağlanmıyor

Start menüye tıkla ve şunu yaz ''dxdiag''

Ardından enter a bas. Resim 1'deki uyarı gelince ''Evet''e bas. Ardından resim 2 deki işaretlediğim yer anakartının modelidir. Bu modele göre telefon yahut imkanın varsa başka bir cihazdan siteye gireceksin. Sitede support ya da driver gibi bir başlık göreceksin. O başlıktan ''ethernet'' yazan sürücüyü bulup manuel olarak indireceksin. Ardından kurulumu yaptığında internetin gelecektir.

Hele bir interneti ayarlasın da 8 Gb programı öyle indirsin :D

Ağ denetleyicisinin Realtek olduğu kanaatine nereden vardınız çok merak ettim hocam :D
Denemeye çalışacağım.

Start menüye tıkla ve şunu yaz ''dxdiag''

Ardından enter a bas. Resim 1'deki uyarı gelince ''Evet''e bas. Ardından resim 2 deki işaretlediğim yer anakartının modelidir. Bu modele göre telefon yahut imkanın varsa başka bir cihazdan siteye gireceksin. Sitede support ya da driver gibi bir başlık göreceksin. O başlıktan ''ethernet'' yazan sürücüyü bulup manuel olarak indireceksin. Ardından kurulumu yaptığında internetin gelecektir.

Hele bir interneti ayarlasın da 8 Gb programı öyle indirsin :D

Ağ denetleyicisinin Realtek olduğu kanaatine nereden vardınız çok merak ettim hocam :D

Evet ancak bu benim anakartımın sitesi o kendi anakart modelini girip öyle indirecek. :D

adımları uygularken takılırsan cevap yaz yardımcı olurum yine.
Hangisini seçmem gerekli?
Screenshot_20191013-011954_Chrome.jpg

Hocam bende Windows 7 yüklediğim zaman aynı hata ile karşılaşıyorum. Sorunu şu şekilde çözüyorum:
Android akıllı cep telefonumu bilgisayara USB ile bağladıktan sonra USB internet paylaşımını açıyorum. Bilgisayara internet geliyor bu şekilde. Daha sonra "Driver Booster" isimli uygulama ile sürücüleri güncelleyip yeniden başlatıyorum.
Bu şekilde sorununuzu çözebilirsiniz.

Hocam bende Windows 7 yüklediğim zaman aynı hata ile karşılaşıyorum. Sorunu şu şekilde çözüyorum:
Android akıllı cep telefonumu bilgisayara USB ile bağladıktan sonra USB internet paylaşımını açıyorum. Bilgisayara internet geliyor bu şekilde. Daha sonra "Driver Booster" isimli uygulama ile sürücüleri güncelleyip yeniden başlatıyorum.
Bu şekilde sorununuzu çözebilirsiniz.
Programlar sıkıntı çıkartabiliyor. En iyi ve güncel yükleme el ile olanıdır. Yine tekrar ediyorum ki bazen hata verebiliyor.

Allah senden de razı olsun güzel kardeşim :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Şimdi windows ortamından diğer sürücüleri de yüklersen tüm aygıtlar ve özellikler sorunsuz olarak çalışacaktır. Hayırlı geceler dilerim.
Şunu indirip kurabilirmisin. Format atıldığında Realtek Ethernet Driver'ın manuel kurulması gerek, yoksa internet bağlantısı olmaz.
Gördüğünüz üzere İntel çıktı ağ bağdaştırıcısı :) hayırlı geler dileğiyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı