o monitörden gelebilir bilgisayar kapanınca yine monitörün ışığı yanar yaArkadaşlar soru başlıktaki gibi. Bilgisayar kapalıyken çok hafif çalışma sesi duyuyorum normal midir?
Yok hocam Windows simgesinden kapatıyorum. Belki bana calışıyor gibi geliyordur bilemiyorum.Bilgisayarı Windows simgesinden kapatıyorsan bu sorun maksimum 20 saniye gerçekleşir ama bilgisayarın kasasındaki kapatma tuşundan yapıyorsan bu normal.
Doğru. Öyle bir durum varsa topraklı priz kullanmalısınız.Hoparlörlerden statik elektrik sesi duyuyor olabilirsiniz.
Hocam zaten prizim topraklı. Ayrıca sesi duyduğum zamanlarda laptop prizde takılı olmuyor.Doğru. Öyle bir durum varsa topraklı priz kullanmalısınız.
Prizinizi ters takmayı deneyin. Yani uçlar tam ters olsun. Prize takılı değilken de duyuyorsanız laptop içinde elektrik kısa devre yapıyor olabilir.Hocam zaten prizim topraklı. Ayrıca sesi duyduğum zamanlarda laptop prizde takılı olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.