Bilgisayar kapanınca klavye ışığı yanmaya devam ediyor

Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merbana bende FSP marka güç kaynağı var gece yatmadan önce anahtardan kapatıyorum. Rampage Rapido klavye kullanıyorum, bir şey dikkatimi çekti güç tamamen kapalı olmasına rağmen bu klavyenin ışığı ara ara anlık yanıp sönüyor. Acaba PSU elektrik mi kaçırıyor yoksa anakart elektriği boşaltmıyor mu ya da klavye mi sıkıntılıdır? Böyle bir şey başına gelen oldu mu? Anakart modeli Asus ROG Z270h.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kapanıp artık fanlar sustuktan sonra anakart hala tetiklenmeye hazır kalmalı. anakart'a hala elektrik gittiğinden dolayı klavyeniz hala açık kalıyor olabilir.

Önce klavyenin ışıklarını kapatıp daha sonra bilgisayarını kapatmanızı öneririm. Deneyin isterseniz.

Klavyenin ışıkları her zaman kapalı hocam, çok karanlık olduğunda açıyorum.
Windows kapanıp artık fanlar sustuktan sonra anakart hala tetiklenmeye hazır kalmalı. anakart'a hala elektrik gittiğinden dolayı klavyeniz hala açık kalıyor olabilir.

Mantıklı anakart elektriği saklıyorsa ve klavye de sıkıntı varsa olabilir. Çünkü klavye'nin numerik ve caps lock ışıkları yanmıyor. Sadece anlık beyaz bir ışık yanıp sönüyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı