Çözüldü Bilgisayar kapanırken isimsiz bir uygulama uyarı veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mkt80

Hectopat
Bilgisayarda kullandığım programları falan kapadıktan sonra bilgisayarımı kaparken isimsiz bir uygulamadan bir uyarı geliyor. Ama bu uyarı böyle 0.1 saniye falan duruyor, hemen gelip gidiyor, okuyamıyorum o derece. Açıkçası biraz şüphelendim. Özellikle uygulama fotoğrafı ve isminin gözükmemesine. Videoyu bırakıyorum, yavaşlatarak izleyebilirsiniz. Durumu açıklayabilir misiniz? Virüsten şüphelenebilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"Geri gidip işinizi kaydetmek için İptal'e tıklayın ve işinizi tamamlayın" hatasını alıyorsunuz bilgisayarı kapatırken arkada açık program varsa bu uyarıyı verir, bu normaldir, virüs veyahut başka bir şeyden endişelenmenize gerek yok, iyi forumlar.
"Geri gidip işinizi kaydetmek için İptal'e tıklayın ve işinizi tamamlayın" hatasını alıyorsunuz bilgisayarı kapatırken arkada açık program varsa bu uyarıyı verir, bu normaldir, virüs veyahut başka bir şeyden endişelenmenize gerek yok, iyi forumlar.

Çözüm
Bilgisayarda kullandığım programları falan kapadıktan sonra bilgisayarımı kaparken isimsiz bir uygulamadan bir uyarı geliyor. Ama bu uyarı böyle 0.1 saniye falan duruyor, hemen gelip gidiyor, okuyamıyorum o derece. Açıkçası biraz şüphelendim. Özellikle uygulama fotoğrafı ve isminin gözükmemesine. Videoyu bırakıyorum, yavaşlatarak izleyebilirsiniz. Durumu açıklayabilir misiniz? Virüsten şüphelenebilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı geldiğini görüyorum. Fakat, okuyamadım. Siz bence hiç işi şansa bırakmadan antivirüs programı indirip sistem denetlemesi yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Cevabınızı yeni gördüm. Muhtemelen görev yöneticisinden hangi programın açık olduğunu anlayabilirsiniz. Ordan kontrol edin.

Çok önemli bir şey gibi durmuyor. Windows işletim sisteminde ara sıra olan şeyler bunlar.
Tamamdır hocam. Merak ettim sizde de oluyor mu?
"Geri gidip işinizi kaydetmek için İptal'e tıklayın ve işinizi tamamlayın" hatasını alıyorsunuz bilgisayarı kapatırken arkada açık program varsa bu uyarıyı verir bu normaldir, virüs veyahut başka bir şeyden endişelenmenize gerek yok iyi forumlar.
Sağolun hocam iyi forumlar.
Uyarı geldiğini görüyorum. Fakat, okuyamadım. Siz bence hiç işi şansa bırakmadan antivirüs programı indirip sistem denetlemesi yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
Hocam yaptım zaten MalwareBytes ve Kaspersky temiz diyor.

Sağolun hocam iyi forumlar.
e88a5fe9-4c18-43a2-af56-60a2564f8241.jpg
Bu uyarının hızlı versiyonunu alıyorsunuz sadece dediğim gibi sorun yok, çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın iyi günler.

Sağ olun hocam iyi Sosyaller.

Hocam yaptım zaten Malwarebytes ve Kaspersky temiz diyor.

Evet düzenleme yaptım sonrasında. Dediğim gibi görev yöneticisine baktığınızda göze çarpan program var mı? Olmadı zaten @68515 dediği gibi Windows hataları alabilirsiniz.

Evet düzenleme yaptım sonrasında. Dediğim gibi görev yöneticisine baktığınızda göze çarpan program var mı? Olmadı zaten @68515 dediği gibi Windows hataları alabilirsiniz.
Yok hocam kullanımlar normal ve garip bir program yok. Sadece bilgisayardan herhangi bir programı kapattığımda anlık %100 kullanım oluyor o da normal sanıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı