Bilgisayar kapanırken Windows bellek tanımlama aracı çalıştı

AnyFor

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda son zamanlarda LoL gibi basit oyunlarda bile drop problemi yaşıyordum ama sorun etmiyordum. Bugün "Güncelleştir ve kapat" dediğimde bellek tanımlama aracı çalıştı. Araştırdığımda RAM'le alakalı sorun olabileceği yazıyordu. RAM'lerimde sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba? 1 tanesinde sorun varsa başka bir 8 GB alsam yeterli olur mu?

Merhaba, test sonuçları nasıl?

Evde değildim kardeşime yaptırıyorum biraz uzun sürüyormuş sanırım paylaşacağım.

Hocam böyle yazmış ekranda bir sorun yok sanırım 2 saattir testte.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-10-12 at 14.40.25.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-12 at 14.40.25.jpeg
    119,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
@Astiva bu konularda bilgili o daha iyi yardımcı olabilir ben pek detay bilmiyorum açıkcası yanlış yöndenlendirmek istemem, sorun başka bir yerdeyse paranız boşa gitmesin.

Son zamanlarda LoL oynarken saçma sapan anlarda 3 5 saniye drop yiyorum bilgisayara hiç bakım yapmadım termal macun değiştirmedim. Değişimi yapsam düzelir mi ya da başka bir önerin var mı? Sadece M.2 SSD yeniledim 3 4 yılda.
Ancak kendi yorumumu eklemek gerekirse Discord kapandıktan sonra TeamSpeak 5 kullanmaya başladıysanız bazı kullanıcılarda buglı çalışıyor sanırım aynı sorun bendede vardı TeamSpeak 3 e geçtim ve düzeldi.

@Astiva bu konularda bilgili o daha iyi yardımcı olabilir ben pek detay bilmiyorum açıkçası yanlış yöndenlendirmek istemem, sorun başka bir yerdeyse paranız boşa gitmesin.

Ancak kendi yorumumu eklemek gerekirse Discord kapandıktan sonra TeamSpeak 5 kullanmaya başladıysanız bazı kullanıcılarda buglı çalışıyor sanırım aynı sorun bende de vardı TeamSpeak 3'e geçtim ve düzeldi.

Hayır TeamSpeak hiç kullanmadım Discord kapanması öncesi de aynı problemim vardı. Sistem değiştiremem şu an ufak tefek değişimler ile toparlamaya çalışmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı