Bilgisayar kasası nasıl temizlenir?

Daha fazla  
Bilgisayardan artık yanık kokusu geliyor, temizlemenin zamanı geldi, saç kurutma makinesiyle falan yapsam olur mu? Veya nasıl yapabilirim ayrıca Thermaltake mini ITX kasam var.

Cam sil sıkıp bez değecek yerleri silin, geri kalanlar zaten kasasın ısısı ile kurur, neyse şaka yapıyorum, toz nimettir , toza fazla müdahale etmeyin, statik elektriklenmeyi alır

Balkon gibi açık bir yerde kasanın bütün kapaklarını açarak saç kurutma makinesi ile üfleyebilirsiniz.

Soğutucu bloklar tabaka şeklinde kalın toz kapladıysa diş fırçası yada herhangi bir fırça ile tozları serbest bırakıp yine dediğim gibi saç kurutma ile üfleyebilirsiniz.

Balkon gibi açık bir yerde kasanın bütün kapaklarını açarak saç kurutma makinesi ile üfleyebilirsiniz.

Soğutucu bloklar tabaka şeklinde kalın toz kapladıysa diş fırçası yada herhangi bir fırça ile tozları serbest bırakıp yine dediğim gibi saç kurutma ile üfleyebilirsiniz.
Kasadaki parçalara zarar verebilirmi bunu yaparsam?

Elektrikli süpürgenin ucuna fırçalı başlık takıp temizliyorum ben. Biraz korkutucu fakat sisteme hiç zarar vermiyor.

Kasadaki parçalara zarar verebilirmi bunu yaparsam?
Yıllardır yaparım, hiçbir sorun olmadı. Arakdaşların dediği gibi süpürge ile çekebilirsin de.

Ama hangi işlemi yaparsan yap parçalara sert temas edip bir şey lerin kırılmamasına/kopmamasına dikkat et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı