Bilgisayar kasasına çay döküldü

Bende de Rog Strix ekran kartı var, çayın izi ortadaki vidaların orada da var. Yani büyük ihtimalle çekirdeğe gitti çay. Vidaların yanında boşluk var, kendiminkinden baktım.

Kapalıydı ama, kurutsam/ Temizlesem kurtarmaz mı?

Vidaların yanında küçük boşluklar var, görünmüyor ancak var. Çekirdeğe gitmiş olma olasılığı çok yüksek.

Hocam benim tahminim vida kısmında kaldı içine çok girmedi gibi ama yetkili birinin kartı açıp kontrol etmesinde fayda var.

Vidaların yanında küçük boşluklar var, görünmüyor ancak var. Çekirdeğe gitmiş olma olasılığı çok yüksek.
Yalnız sıçrama gibi bir temas var. Tamamen dökülmemiş çay. Kartı bilmiyorum ancak vidaların boşluğu çok geniş değilse oraya kadar gitmemiş olabilir.

Yalnız sıçrama gibi bir temas var. Tamamen dökülmemiş çay. Kartı bilmiyorum ancak vidaların boşluğu çok geniş değilse oraya kadar gitmemiş olabilir.
Olabilir, boşluklar şöyle:

Görünen boşluğun %25'i plastik, geri kalan 75'i boşluk.

Sıkıntılı olan kısım şekerli olması. Şeker olmasa temizlemeye gerek yok, kurusun yeter. Ama dediğim gibi, eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız hiç ellemeyin.
Aldığım yere götürürüm, umarım halledebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…