Bende de Rog Strix ekran kartı var, çayın izi ortadaki vidaların orada da var. Yani büyük ihtimalle çekirdeğe gitti çay. Vidaların yanında boşluk var, kendiminkinden baktım.
Kapalıydı ama, kurutsam/ Temizlesem kurtarmaz mı?
Bende de Rog Strix ekran kartı var, çayın izi ortadaki vidaların orada da var. Yani büyük ihtimalle çekirdeğe gitti çay. Vidaların yanında boşluk var, kendiminkinden baktım.
O kısmı tam bilmiyorum, vidaları çıkarıp çekirdeğin üstünü açabilirsiniz. Tek bildiğim bu.Kapalıydı ama, kurutsam/ Temizlesem kurtarmaz mı?
Sıkıntılı olan kısım şekerli olması. Şeker olmasa temizlemeye gerek yok, kurusun yeter. Ama dediğim gibi, eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız hiç ellemeyin.Kapalıydı ama, kurutsam/ Temizlesem kurtarmaz mı?
O kısmı tam bilmiyorum, vidaları çıkarıp çekirdeğin üstünü açabilirsiniz. Tek bildiğim bu.
Hocam o kısmı temizle içine kaçmamış. Vida kısmı ıslanmış.
Vidaların yanında küçük boşluklar var, görünmüyor ancak var. Çekirdeğe gitmiş olma olasılığı çok yüksek.Hocam o kısmı temizle içine kaçmamış. Vida kısmı ıslanmış.
Vidaların yanında küçük boşluklar var, görünmüyor ancak var. Çekirdeğe gitmiş olma olasılığı çok yüksek.
Yalnız sıçrama gibi bir temas var. Tamamen dökülmemiş çay. Kartı bilmiyorum ancak vidaların boşluğu çok geniş değilse oraya kadar gitmemiş olabilir.Vidaların yanında küçük boşluklar var, görünmüyor ancak var. Çekirdeğe gitmiş olma olasılığı çok yüksek.
Olabilir, boşluklar şöyle:Yalnız sıçrama gibi bir temas var. Tamamen dökülmemiş çay. Kartı bilmiyorum ancak vidaların boşluğu çok geniş değilse oraya kadar gitmemiş olabilir.
Aldığım yere götürürüm, umarım halledebilirler.Sıkıntılı olan kısım şekerli olması. Şeker olmasa temizlemeye gerek yok, kurusun yeter. Ama dediğim gibi, eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız hiç ellemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.