Bilgisayar Kasasına Su Döküldü

Bu fotoğraftakini deneyeceğim şimdi.

Fotoğraftaki kabloyu bir türlü çıkaramadım yaa çok sert. Anakart esniyor yine de çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimde gördüğünüz gibi bir tırnağı olur, o tırnağa basmanız gerekir ki anakart tarafındaki yuvasından çıkabilsin. Resimde 14 yazıyor sanıyorum üstünde ona benzer bir tırnak vardır ona basıp sağa sola oynatarak çıkarabilirsiniz.

Evet çıkardım şimdi PSU'yu açıyım değil mi?

Evet hocam dediğinizi yaptım sadece fanlar çalıştı PSU'da sıkıntı yok yani ? Anladığım kadarıyla.

O zaman bir RAM'ları çıkar tek tek dene ekran kartını da çıkar anakarta bağla ekran kablosunu.

RAM'ları tek tek çıkarıp sıra sıra deneyin takmayı yine olmazsa ekran kartını çıkarın. Sıra sıra takın RAM'ları ama ekran kablosunu anakarta bağlayın.

Mümkünse ardı arkasına yapılabilecekleri sıralamadan gidersek arkadaş neyi yaptı neyden sonuç aldı neyden alamadı takip edebilim. Öncelikle anakartında dahili bir ekran kartı var mı yok mu bunun cevabını alalım ki ekran kartını anakarta tak diyerek işleri iyice karıştırmayalım.

Bakın son durum her şey takılı iken anakart ışığı ekran kartı ışı yanıyor düğmeye basıyorum açılmıyor. 24 pini çıkarınca siyah ve yeşil kabloları değdirdiğimde PSU'nun fanları ve LED'i çalıştırdığını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…