Bu uzun bekleyiş için moderatörlere teşekkür ediyorum. Hayatlarımız o kadar uzun ve o kadar boş beleş geçiyor ki, elimizde kahvemiz ayaklarımızı uzatarak oturmuş, bu bol zamanımızı nasıl harcasak derken çözüm oluveriyorlar.
Sizlerin hayatı nasıl geçiyor bilemiyorum fakat insanlar sürekli bir koşuşturmacanın içinde. İnsanlar hayatlarını sizin sandığınız kadar, noktadan sonra boşluk bıraktım mı ya da büyük harfle başladım mı diye dikkat edecek kadar sere serpe ve rahat geçmiyor. Özen gösterebildiği kadar elbette ki özen gösteriyor, fakat hepsi bu kadar.
Ne ceza amacıyla kesilmiş puanınız nede ödül olarak verilmiş olanı umurumda değil. Benim umursadığım, bu süre zarfında yardım etmeye çalıştığımız insanın eli kolu bağlı çaresizce bekleyişi, hatta bekleyemeyip yanlış bir işlem sonrası daha büyük zarara uğraması olur. Gamı tasası olmayanlar için bu da sorun olmayacağı için verdiğiniz ceza sadece forumunuzun amacını oluşturan yardım edilesi insana olur.
Birçok defa dile getirdim, Türkçe kurallarına elbette uyulsun ama bunu dikdatörlük seviyesinde yaptırmaya çabalıyor olmanız insanların hayatında tahmin ettiğinizden daha büyük zararlara sebep olabilir.
Neyse bu yorumum yayınlanırsa eğer ve umuyorum siz de bu sürede yanlış bir şey yaparak donanıma iyice zarar vermediyseniz aşağıda resmini verdiğim kabloyu bulup anakarttan çıkarın, bu kablonun takılı olduğu 2 tane pini yine iletken bir nesne ile birbirine temas ettirin. Şayet sorununuz kasa üzerindeki power düğmesi ise bu yöntem power düğmesinin yapması gereken işi yapıp sistemi açacaktır.
Tahmin ediyorum siz de ceza aldığınız için yazamayacaksınızdır, sonucu artık cezanız ne zaman kalkarsa bildirirsiniz. Bizde zaman ayırabilirsek bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız.
Eki Görüntüle 343589