Bilgisayar kasasında Zalman vs Dark

Fanlar çalışırken neredeyse sıfır hava veriyor içeriye, resmen etkisiz eleman. O kadar kötü. Ben direkt kontrolcüye bağlamıştım tabi anakart üzerinde nasıl etki eder bilemiyorum. Alır almaz ilk işim ön kısma Arctic P12 x3, arka ve üst kısma da 2 tane Arctic F12 taktım. Kasanın içinde rüzgar esiyor desem abartmış olmam sanırım. :)
Yani değiştirmem mi gerekecek?

Dark Raider modeli yeni çıktı sayılır, önceden yoktu. N10 Pro da bu kadar ucuz değildi. Ayrıca Dark'ın malzeme kalitesi @enes.wtp'nin dediği gibi çok iyi değil.

Zalman aldığınıza pişman olmazsınız. Bu arada fanları kötü denilmiş de P12 ya da Arctic fanlarla da bunun karşılaştırılması pek doğru değil. Arctic'in üstün gelmesine şaşırılmamalı.

Haklısınız hocam, karşılaştırma yapmak gibi bir niyetim yok elbette. Ben sadece stok fanların performansını tarif etmeye çalışmıştım. TDP değeri düşük, az ısınan GPU veya CPU kullanılan bir sistemde performansı yeterli gelebilir elbette. Alacak arkadaşta kasayı satın aldıktan sonra bunu değerlendirir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı