Bilgisayar kasasını duvara monte etmek

Enes Özdoğru

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Çok araştırdım fakat bunu yapanı veya konusunu açanı bulamadım. Raf araştırdım ama içime sinen ayaklı sağlam bir şey de bulamadım, bilgisayar kasamı duvara monitörün 20 - 30 CM üstüne gelecek şekilde koymak istiyorum. Ama nasıl yapabilirim? Yardımınıza, fikirlerinize ihtiyacım var. Raf monte edip rafın üstüne koyup daha sonra kenarlardan sağlam iplerle sallansa dahi düşmeyecek şekilde ve görüntü bozmayacak şekilde yapabilirim. Ama kasayı taşıyacak sağlam raf bulamadım. Ne diyorsunuz?

Ekleme: Şu linkteki rafı alsam acaba kasayı taşır mı? Devrilmeyi sorun etmeyin, onu ben hallederim. Acaba taşır mı ondan korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birgun o tesisi kurarsam bunu yapacagim. 20-30 cm ustune yazisini gorunce ayni seyi dusundugumuz icin mutlu oldum. Makinalar icin yeterli sermayem var fakat sadece yer ve santiye konusu kafama takiliyor. Gerisini bir sekilde cozerim. Sadece standart kasalar degil farkli tasarimda ve kullanimda kasalar yapma niyetim var. Duvara monte kasa da bunlardan biri. Konuyu actiginiz icin de ayrica tesekkur ederim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı