IMbosser
Hectopat
Daha fazla
Bu konuda size bir planımdan bahsedeceğim ve bu planım hakkında öneri ve görüşlerinizi bildirmenizi rica edeceğim. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Yaklaşık bir hafta önce sistemimin grafik kartını GTX 1080'e yükselttim. Üzerindeki LED aydınlatmalar çok hoşuma gitmiş olacak ki kartımı dikey olarak kullanmaya karar verdim fakat Cooler Master HAF 912+ Advanced olan kasamın bunun için uygun olmadığını gördüm. Şuan yeni kasa alacak bütçem yok ayrıca kasamı seviyorum ve değiştirmek istemiyorum. Tüm bunları düşündükten sonra kasamı kesmeye karar verdim ve bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Grafik kartımın arkası bu şekilde.
Kasaya takacağım yer ise bu şekilde.
Görüldüğü üzere benim bir yuvaya daha ihtiyacım var.
Kartımı bu şekilde takacağım.
Ve kartımın sığması için keseceğim yerleri bu resimde belirttim.
Kartı malesef iki vidayla vidalayamayacağım tek vidayla vidalayacağım yeşil ile gösterdiğim yerleri vidalayacağım.
Bu konu hakkında aklıma takılan sorular;
Bu sorular dışında her türlü görüşe ve öneriye de açığım okuduğunuz için teşekkür ederim.
Yaklaşık bir hafta önce sistemimin grafik kartını GTX 1080'e yükselttim. Üzerindeki LED aydınlatmalar çok hoşuma gitmiş olacak ki kartımı dikey olarak kullanmaya karar verdim fakat Cooler Master HAF 912+ Advanced olan kasamın bunun için uygun olmadığını gördüm. Şuan yeni kasa alacak bütçem yok ayrıca kasamı seviyorum ve değiştirmek istemiyorum. Tüm bunları düşündükten sonra kasamı kesmeye karar verdim ve bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Grafik kartımın arkası bu şekilde.
Kasaya takacağım yer ise bu şekilde.
Görüldüğü üzere benim bir yuvaya daha ihtiyacım var.
Kartımı bu şekilde takacağım.
Ve kartımın sığması için keseceğim yerleri bu resimde belirttim.
Kartı malesef iki vidayla vidalayamayacağım tek vidayla vidalayacağım yeşil ile gösterdiğim yerleri vidalayacağım.
Bu konu hakkında aklıma takılan sorular;
- Kasayı kesmem herhangi bir sorun yaratır mı ? Sizce kesmelimiyim ? (Garanti süresi doldu.)
- Kasayı ne ile düzgün bir biçimde kesebilirim ?
- Kartımı böyle tek yerden vidalamak zaman içinde bir sorun yaratır mı ?
Bu sorular dışında her türlü görüşe ve öneriye de açığım okuduğunuz için teşekkür ederim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: