Drakoo Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 Bilgisayarda virüs vs. yok. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2021
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 29 Ekim 2021 #2 Klavye bozulmuştur bende de bilgisayar ilk açılınca tersten yazıyor bir tuşa tıkladığımda da sorun çözülüyor. Artı 0 Eksi
Klavye bozulmuştur bende de bilgisayar ilk açılınca tersten yazıyor bir tuşa tıkladığımda da sorun çözülüyor.
seko83 Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 543 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #3 Klavye değiştirin Artı 0 Eksi
KS KS Drakoo Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #4 cxnnorx dedi: Klavye bozulmuştur bende de bilgisayar ilk açılınca tersten yazıyor bir tuşa tıkladığımda da sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... klavye bozuk deil delete tuşunu çıkardım laptop kullanıyorum hala sorun devam ediyo Artı 0 Eksi
cxnnorx dedi: Klavye bozulmuştur bende de bilgisayar ilk açılınca tersten yazıyor bir tuşa tıkladığımda da sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... klavye bozuk deil delete tuşunu çıkardım laptop kullanıyorum hala sorun devam ediyo
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #5 Drakoo dedi: klavye bozuk deil delete tuşunu çıkardım laptop kullanıyorum hala sorun devam ediyo Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sorun olabilir. CMD'yi yönetici olarak açıp sfc /scannow yaz. Artı 0 Eksi
Drakoo dedi: klavye bozuk deil delete tuşunu çıkardım laptop kullanıyorum hala sorun devam ediyo Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sorun olabilir. CMD'yi yönetici olarak açıp sfc /scannow yaz.