Giresungüzeli Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Bilgisayar oyunda mesaj yazarken otomatik enter basıyor, kendine kendine program açıyor,alt F4 atıyor yardım.
Bilgisayar oyunda mesaj yazarken otomatik enter basıyor, kendine kendine program açıyor,alt F4 atıyor yardım.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #2 Giresungüzeli dedi: Bilgisayar oyunda mesaj yazarken otomatik enter basıyor, kendine kendine program açıyor,alt F4 atıyor yardım. Genişletmek için tıkla... Virüs girmiş olabilir tarattınız mı? Artı 0 Eksi
Giresungüzeli dedi: Bilgisayar oyunda mesaj yazarken otomatik enter basıyor, kendine kendine program açıyor,alt F4 atıyor yardım. Genişletmek için tıkla... Virüs girmiş olabilir tarattınız mı?
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 Giresungüzeli dedi: Bilgisayar oyunda mesaj yazarken otomatik enter basıyor, kendine kendine program açıyor,alt F4 atıyor yardım. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda otomatik enter yapıyor? Kendi kendine hangi programı açıyor? Artı 0 Eksi
Giresungüzeli dedi: Bilgisayar oyunda mesaj yazarken otomatik enter basıyor, kendine kendine program açıyor,alt F4 atıyor yardım. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda otomatik enter yapıyor? Kendi kendine hangi programı açıyor?
Tufur Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 554 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #4 Ortak Steam hesaplarından mı aldınız çevrimdışı oynamanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Giresungüzeli Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #5 Oyunda sorun yok aynısı her yerde oluyor virüs taraması yapacağım şimdi. mahber dedi: Hangi oyunda otomatik enter yapıyor? Kendi kendine hangi programı açıyor? Genişletmek için tıkla... Pro Soccer Online. Chrome açıyor ya da oynadıgım oyundan 20-30 sekme açıyor. Virüs taraması yapacağım bir anda Dosya Gezgini Chrome açmaya başlıyor. Yapamıyorum. Son düzenleme: 3 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Oyunda sorun yok aynısı her yerde oluyor virüs taraması yapacağım şimdi. mahber dedi: Hangi oyunda otomatik enter yapıyor? Kendi kendine hangi programı açıyor? Genişletmek için tıkla... Pro Soccer Online. Chrome açıyor ya da oynadıgım oyundan 20-30 sekme açıyor. Virüs taraması yapacağım bir anda Dosya Gezgini Chrome açmaya başlıyor. Yapamıyorum.
Tufur Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 554 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #6 Güvenli modda başlatmayı denediniz mi Artı 0 Eksi