Çözüldü Bilgisayar kendine reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof

Hectopat
Yer
Detroit
Bugün bilgisayar kendine 2 kez reset attı ve bu oyun oynarken değil de normal bir şekilde Discord ya da tarayıcıda olurken başıma geliyor.
Reset atmasının sebebine bakabileceğim bir kısım var mı ya da hata kodu gibi bir yer mevcut mu?

Düzenleme: Bios'um güncel ve driverlarım güncel sürümdedir, Herhangi bir ısınma durumu yoktur.

Çözüm
Hocam bu bendede oluyordu, bir çözüm buldum. Cidden sıkıntısı yoksa işe yaramalı.

1- Denetim masasına girin.
2- Sistem ve güvenliğe girin.
3-Sistem sekmesine girin.
4- Gelişmiş sistem ayarları yerine gelin.
5- Başlangıç ve kurtarma yerinin altında ki ayarlar bölümüne gelin.
6- Orada otomatik olarak yeniden başlat işareti olacaktır, tikini kaldırın.
Bilgisayarcıya götürdüm oda onda kapanmamış belki de üçlü prizdendir.

Büyük ihtimalle evin tesisatı ile ilgili de olabilir bence bir kontrol ettirin.

Benim de bilgisayardım da bu sorun var.
PC Google da falan sorunssuz bir sekilde calısıyor kapanmıyor.
Taki oyunlarda falan restart atıyor ve acılınca ekran gelmiyor ekran kartım RX 7600 XT 16 GB.
Yeni aldıgım bir ekran kartı oldugu icin sorun yok sanıyorum.
Ama ilk basta guc kaynagı sonrasında anakart olarak degistirme ve guncelleme yaptım sorun duzelsin diye.
Ama sorun duzelmedi devam etti işlemciyi degistim deneme amaclı devam etti RAM'lari tek tek denedim slotlarını degisip denedim olmadı sorun buyuk ihtimalle ekran kartı olabilir.
Ama stres testlerinde kapanma olmuyor anlamadım kafayı sıyırıcam.
Deneme amaclı ek bir ekran kartım olsa deneyeceğim ama yok.
Ekran kartını dedigim gibi yeni aldım hepsibusdan ama bir sıkınyı yok deyip geri gondermelerinde korkuyorum.
Yani testlerde sorun cıkarmıyor oyunlarda kapanıyor restart atıyor.
Baska bir ekran kartı ile deneyip %100 emin olmam lazim sizce ne yapmam lazim.

Merhaba bana yardım eder misiniz? Bende de aynısı oluyor sabah 3-4 saat Forest oynadım hiçbir şey yoktu aksam FM girdim 30 dk içinde reset atti sonra bir daha bostayken bir ufak elektrik sesi geldi gibi duydum sonra hemen fişi cektim herhangi yanma temassızlık görmüyom görünürde. Her şey normal termal macun yeni her şey tamam ne yapacagim baslatmadim o olaydan sonra.

Benim PC de tik kaldırılı ama reset attı kendi kendine PC indirme yapıyorum bir anda da ETS 2 oynuyordum.

Benim PC de tik kaldırılı ama reset attı kendi kendine PC indirme yapıyorum bir anda da ETS 2 oynuyordum.
Hocam çözüm bulabildiniz mi? Sistemi kendim kurdum her şeyi bende de var aynı problem. İşlemci fanı aşırı çalışmaya başlayıp reset atıyor. Psu ve ekran kartı da aldım sorun onlardadır diye fakat devam ediyor. Pubg oynarken. Steamda indirme yaparken… ramları test ettim sıkıntı yok ssd sağlıklı. Tek işlemci ve anakart geliyor aklıma ya da yazılımsal bir problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…