Büyük ihtimal çok ısındığı için duman geldi. Başka bir senaryo aklıma gelmiyor. Bilgisayarı biraz kapalı tut, PC ise kasasından hangi parçadan kokunun geldiğini bulmaya çalış.Oc yapmadım sadece oyun oynuyordum
Psu markası maalesef 2 yıl önce aldığım belalı izoly.PSU, Everest gibi bir marka ise kendini imha etmiştir. Günümüzdeki anakartlara zarar veremez kolay kolay ama eski bir sistemse her şey olabilir.
En son işlemcim 87 dereceydiBüyük ihtimal çok ısındığı için duman geldi. Başka bir senaryo aklıma gelmiyor. Bilgisayarı biraz kapalı tut, PC ise kasasından hangi parçadan kokunun geldiğini bulmaya çalış.
En son işlemcim 87 dereceydi.Büyük ihtimal çok ısındığı için duman geldi. Başka bir senaryo aklıma gelmiyor. Bilgisayarı biraz kapalı tut, PC ise kasasından hangi parçadan kokunun geldiğini bulmaya çalış.
Hocam korkutmak gibi olmasın ama geçmiş olsun. Yüzde 80 bilgisayar gitmiş olabilir. Hele ki Izoly ise daha riskli bir durum. Aklıma bir çözüm gelmiyor, bilgisayarı 15 dakika sonra tekrar açın ve bakın çalışıyor mu.Psu markası maalesef 2 yıl önce aldığım belalı izoly.
Denemedim fişi çektim.Şu an açılıyor mu bilgisayar?
Bilgisayarların normal çalışma ısısıyla duman çıkarması (erimesi) bundan bilmem kaç sene önceki FX serisi işlemcilerde kaldı. Onların da IHS'lerinin çıkarılıp soğutucusuz çalışması gerekiyor.Büyük ihtimal çok ısındığı için duman geldi. Başka bir senaryo aklıma gelmiyor. Bilgisayarı biraz kapalı tut, PC ise kasasından hangi parçadan kokunun geldiğini bulmaya çalış.
87 derece büyük bir değer. Fan gürültülü çalışıyor muydu yada oyun esnasında fanın nasıl çalıştığına bakabildiniz mi?Psu markası maalesef 2 yıl önce aldığım belalı izoly.
En son işlemcim 87 dereceydi
En son işlemcim 87 dereceydi.
87 derece evet fazla fakat zarar verecek noktaya daha var. Tabii bu derecelerde çalışan bir CPU'nun bakımları yapılmalı fakat 87 derece zarar vermez.87 derece büyük bir değer. Fan gürültülü çalışıyor muydu yada oyun esnasında fanın nasıl çalıştığına bakabildiniz mi?
Fan gürültülü çalışıyor dostum.87 derece büyük bir değer. Fan gürültülü çalışıyor muydu yada oyun esnasında fanın nasıl çalıştığına bakabildiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.