Power sizlere ömür. Değiştirmeniz gerek. Ha, bir de garanti olsun diye diğer parçaları bir bilgisayarcıda veya internet kafede test edebilirsiniz. Onların da hasar görmüş olma ihtimali her zaman var.Arkadaşlar sistem açılmıyor denedim![]()
İnşallah psu gitmiştir. Deneyeceğim dostum.Power sizlere ömür. Değiştirmeniz gerek. Ha, bir de garanti olsun diye diğer parçaları bir bilgisayarcıda veya internet kafede test edebilirsiniz. Onların da hasar görmüş olma ihtimali her zaman var.
Arkadaşlar sistem açılmıyor denedim.![]()
İzoly pişmanlıktır. İzoly markaya bulaşılmaz. Daha önce bilseydim asla almazdım. Birde izoly sistemden kurtulabileyim diye bir sürü parça değiştirmiştim.Başka bir PSU takıp deneyebilirsin. Izoly C4 PSU, sistemi komple patlatmamıştır umarım.
Anakartım asus h410 mkAnakartınızın modeli nedir? Ayrıca ekran kartına güç kablosu bağlımıydı?
Geçmiş olsun hocam.Arkadaşlar sistem açılmıyor denedim![]()
Evet bağlıydı.Anakartınızın modeli nedir? Ayrıca ekran kartına güç kablosu bağlımıydı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.