Bilgisayar kilitlenip kapanıyor

JoeyWoey

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayar 2 kere kilitlendi sonra kendini kapatıp yeniden başlattı. Bu sorunun çözümü nedir arkadaşlar?
İlkinde Valorant ve Twitch açıktı, arkada öyle izlerken kapandı.
İkincisinde Twitch izlerken kapandı ,mouse aniden donuyor ve hiçbir şey yaptırmadan bilgisayar kapanıyor.

İşlemci : AMD Ryzen 7 2700X Anakart : Asus Tuf B450-Plus Gaming RAM : Corsaır 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 Kasa : Corsair Carbide SPEC-DELTA 650W 80+ GPU : Asus Rog Strix 1660ti SSD : HYPERX Fury 480GB 3D 2.5 Monitör: BenQ Zowie XL2411K 24 144Hz 1ms

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı yeniden başlat tuşuna basarak Shift tuşuna basılı tutuyoruz. Karşımıza gelen ekranda sorun gider seçeneğine tıklıyoruz. Gelişmiş seçenekler kısmına tıklıyoruz. CMD ile aç seçeneğini seçiyoruz. sfc /scannow kodunu giriyoruz. Ayrıca başlangıç ayarlarına tıklayarak (5) güvenli modu ağ ile etkinleştiriyoruz orada bir sorun oluyor mu? Ayrıca sistemi yeniden başlat tuşuna basarsan güvenli moddan çıkış yaparsınız.

Elektrikte dalgalanma olabilir tam o kendi kendine kapandığı zamana olay günlüğünden bakın bende aynı sorunu yaşamıştım çözümü yok sanırım psuda elektrik dalgalandığı zaman kendi kendine reset atıyor sanırım.

Elektrikte dalgalanma olabilir tam o kendi kendine kapandığı zamana olay günlüğünden bakın bende aynı sorunu yaşamıştım çözümü yok sanırım PSU'da elektrik dalgalandığı zaman kendi kendine reset atıyor sanırım.

Hayır çözümü var.

Bilgisayarı yeniden başlat tuşuna basarak Shift tuşuna basılı tutuyoruz. Karşımıza gelen ekranda sorun gider seçeneğine tıklıyoruz. Gelişmiş seçenekler kısmına tıklıyoruz. CMD ile aç seçeneğini seçiyoruz. sfc /scannow kodunu giriyoruz. Ayrıca başlangıç ayarlarına tıklayarak (5) güvenli modu ağ ile etkinleştiriyoruz orada bir sorun oluyor mu? Ayrıca sistemi yeniden başlat tuşuna basarsan güvenli moddan çıkış yaparsınız.
Dediklerinizi yaptım herhangi bir sorun olmadı.

İndirdim ve tarama yaptıktan sonra aldığım sonuç buydu.
Sonuç.PNG

Güvenli mod ile sorun olmadı ise büyük ihtimalle zararlıdır. (5) güvenli modu ağ ile çalıştırdıktan sonra MBAM indirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı