F fatih313 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Yeni fan sonrası bilgisayar açılmıyordu, ben de bilgisayarciya gittim, AiO çipi ile güney köprüsünde arıza varmış, garantiye girer mi sizce veya tamiri olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
Yeni fan sonrası bilgisayar açılmıyordu, ben de bilgisayarciya gittim, AiO çipi ile güney köprüsünde arıza varmış, garantiye girer mi sizce veya tamiri olur mu?
SarıbeyyD Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 97 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 Yeni fan bağladın ve bu sorun mu meydana geldi, hani başka bir müdahalede bulundun mu? Artı 0 Eksi
KS KS F fatih313 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 SarıbeyyD dedi: Yeni fan bağladın ve bu sorun mu meydana geldi, hani başka bir müdahalede bulundun mu? Genişletmek için tıkla... Evet bu sorun meydana geldi bide fanları sysfan1 e taktım sonra fanlari argb pinine taktim başka bişey yapmadim SarıbeyyD dedi: Yeni fan bağladın ve bu sorun mu meydana geldi, hani başka bir müdahalede bulundun mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba yeni anakart alsam sorun çözülurmu Son düzenleme: 13 Mart 2025 Artı 0 Eksi
SarıbeyyD dedi: Yeni fan bağladın ve bu sorun mu meydana geldi, hani başka bir müdahalede bulundun mu? Genişletmek için tıkla... Evet bu sorun meydana geldi bide fanları sysfan1 e taktım sonra fanlari argb pinine taktim başka bişey yapmadim SarıbeyyD dedi: Yeni fan bağladın ve bu sorun mu meydana geldi, hani başka bir müdahalede bulundun mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba yeni anakart alsam sorun çözülurmu