Batuhan07388
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 8gb ddr 3
- SSD veya HDD modeli
- 80 gb hdd
- Ekran kartı
- R7 240
- Anakart
- H55-Kel
- İşlemci
- İ5-650
İyi günler, bilgisayarı açıyorum çok fazla ses geliyor 3 4 defa diuv diuv diye. Kapanıp açılıyor, ekrana görüntü gelmiyor. Işıkları yanıyor sönüyor, yanıyor sönüyor. 3 4 defa böyle oluyor, sonra hayvan gibi ses çıkartarak en sonunda açılıyor fakat görüntü gelmiyor. PSU fişini çekiyorum, tekrar takıp açıyorum, bilgisayar sessiz bir şekilde açılıyor ve görüntü de geliyor. Onboard çalıştırınca ekran gökkuşağı gibi oluyor renk renk, neyse devam edelim. Normal ekran kartıyla açıldıktan sonra 2-3 dakika kullanıyorum, donuyor ekran, fareyi bile hareket ettiremiyorum. Kilitleniyor kalıyor, bazen Windows 10 şifre yazma yerinde bile donduğu oluyor. Bilgisayar açılıyor, kilitleniyor. 1 dakika bile kullanamıyorum, sorun ne olabilir? Hangi parçada olabilir? Bir de bir sorum daha var. Sıfır 1 TB hard disk aldım. Benim bilgisayara takınca hard disk kafa atıyor, başka bilgisayara takınca takır takır çalışıyor ve ben 80 GB hard disk kullanıyorum. Bu sebepten hard disk arızalı değil. Sıfır aldım, garantiye de gitti Seagate'nin hatta. Hiçbir sorunu yok, bu neden olur? Bunu da bilen varsa yazarsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: