Bilgisayar kitleniyor ve hiçbir şey yapılmıyor

kartalc23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarım bilmediğim bir sorundan dolayı kitleniyor ve Alt Tab veya herhangi bir tuş kombinasyonu çalışmıyor reset atmam gerekiyor. RAM'leri, hard diski, işlemciyi, işlemci soğutucusunu ve diğer fanları kontrol ettim. Power suppylm çok ısınıyor. Ekran kartımda bir sorun yok gibi ama en son olarak o veya Power kalıyor geriye.
Format atmayı denemedim, ve PC güvenli moddayken donma yapmıyor. Ekran kartımı soktum şu an ekran kartsız kullanıyorum ve şu an için bir sorun gozukmuyor. İşlemci soketimde küçük bir pin yamulması vardı düzelttim ama sanırım bir pinin ucu kopmuş ondan da olabilir diye düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum.

Nasıl yani :D.
yakar mı?

Hocam bu video işinizi görecektir. Kısa bir video zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu nasıl kullanmanız gerektiğini gösteriyor. OC yapmayacaksanız sadece sıcaklık ve kullanım değerlerine bakacaksanız sıkıntı olmaz. İyi forumlar.

T

Bu nasıl kullanmanız gerektiğini gösteriyor. OC yapmayacaksanız sadece sıcaklık ve kullanım değerlerine bakacaksanız sıkıntı olmaz. İyi forumlar.

Teşekkürler sıcaklık değerlerini buraya atsam yardımcı olur musunuz ben pek anlamıyorum da

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı